Gå til innhold

Forever Living, pyramidespill?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

For i 2015 så er det jo umulig å kommunisere med folk andre steder....?  :nei: 

Du sier det er bull-shit. Kan du argumentere for utsagnet ditt?

 

Hvorfor skal han gidde det når du avfeier argumenter slik?:

 

Stakkars uvitende menneske. Foreslår at du googler litt.

 

Virkelig? Er det JEG som avfeier argumenter? Les igjennom samtalen igjen du...

Lenke til kommentar

 

en annen ting jeg lurer på , må du kjøpe produktene du selger eller bare distribuerer du dem ? 

Kan du utdype? Hvis du mener å spørre om jeg må bruke produktene selv også, så er svaret: selvfølgelig! Hvordan skal jeg forvente at kundene mine bruker mine produkter hvis jeg handler andre steder selv??

 

nei om du kjøper produktene av din rekruter og så selger av dette eller du bestiller produkter direkte fra forever living og distruberer disse ? 

 

Lenke til kommentar

 

 

en annen ting jeg lurer på , må du kjøpe produktene du selger eller bare distribuerer du dem ? 

Kan du utdype? Hvis du mener å spørre om jeg må bruke produktene selv også, så er svaret: selvfølgelig! Hvordan skal jeg forvente at kundene mine bruker mine produkter hvis jeg handler andre steder selv??

 

nei om du kjøper produktene av din rekruter og så selger av dette eller du bestiller produkter direkte fra forever living og distruberer disse ? 

 

 

Ahh :) Alle kjøper direkte fra selskapet.

Endret av Maria Øyhaugen - Laptop Lifestyle
Lenke til kommentar

 

 

jada du kan sikkert leve av mlm ( og jeg snakker i generelle trekk ikke om noen spesifikke nå ) men markets modellen med at gudoghvermann i uppline og downline skal ha % av salg gjør jo produktene latterlig overpriset kontra om de hadde vært solgt gjennom normale kanaler .

 

dette er jo og det ironiske med mlm , de reklamerer med at produktene er billigere pga direkte salg , men det er sykt mange ledd som skal ha en del av kaka ( i din forklaring , så ender du vell opp med over 50% av salgsprisen skal brukes på fortjeneste til selgere uppline og downline ) og så skal man ta i betrakning at de som lager dette skal tjene penger . da er du sikkert oppe i en total på 70% av prisen ) at produktet ender opp extremt overpriset .

Da har du helt tydelig ikke lest hva jeg har skrevet. Maks 3 personer får betalt for hvert salg og den som får minst (altså det øverste leddet - kanskje overraskende for de som ikke har satt seg inn i dette) får kun en veldig liten prosentdel (maks 3 %)

Og du vet tydelig ikke hvordan tradisjonelt salg fungerer heller... I tradisjonelt salg er gjennomsnittlig 80 % av prisen på produktet reklame-utgifter! Derfor er det billigere med network marketing - fordi vi slipper reklame-utgiftene!

Om du leser nøytrale kilder så er dette beskrevet som gjennomgående problemer med mlm .

 

Og angående prosenter . 35 til selger og så 3 personer over skal ha 3 hvær = 44% av salgsummen?

 

Og når det kommer sil mlm så bruker de mye penger på branding og reklame som alle andre

 

Hvem bruker penger på reklame? Selskapet bruker ikke penger på reklame og vi bruker ikke penger på reklame (annet enn litt profileringsmateriell som duk, penner, skjorte osv med logoen, men det er tross alt en svært liten utgift og er ikke et krav). I tradisjonelt salg er det mange flere ledd, som alle skal ha sin del. Her er det kun oss og selskapet. Vi gjør mesteparten av jobben så hvorfor skal ikke vi få godt betalt for det? Jeg er ikke bare en "selger". Jeg har ansvaret for: markedsføring, veiledning av kundene for å velge riktig produkt (som da selvsagt også betyr at jeg må lære mye om produktene og bruke tid og penger på det), motta bestillinger, sørge for betaling fra kundene, bestille inn varer, levere ut til kunden (og reiser da rundt for å levere varene, som fører til drivstoff-kostnader), papir-arbeid (kundepleie-program, regnskap, systemer for oppfølging av teamet mitt etc), kundeservise, møter (både potensielle kunder, kunder, potensielle forhandlere og forhandlere i teamet mitt), motivere teamet (noe som kan være svært krevende siden alle er forskjellige og trigges av forskjellige ting) og masse annet. Vi har også utgifter (mye er frivillige utgifter, men skal man drive mer seriøst enn på hobby-basis, så trengs det bøker, events, regnskapsfører, profileringsmateriell etc).

Er det ikke da ganske fair at vi skal få betalt 44 % av omsetningen og resten går til produktutvikling og plantasje- og fabrikk-arbeiderene?

Som sagt, i tradisjonelt salg, går opp til 80 % til reklame alene. Og da er det fortsatt mange flere som skal ha betalt. Da er det ganske begrenset hvor mye penger som kan gå til selve produktet... 

Lenke til kommentar

det at  du handler fra selskapet og ikke din upline er positivt ivertfall .

når det kommer til markedsføring så snakker jeg om mlm selskaper generelt , er mange som bruker mye penger på og markedsføre seg  via diverse kanaler om forever living gjør dette har jeg ikke satt meg inn i .

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Du kan umulig vite mye om norsk næringsliv-/retail, hvis du tror 80% brukes på markedsføring. Jeg skjønner at det er en typisk "fact" de  i din "upline" (eller hva dere måtte kalle det), slenger ut for å utvide pyramiden, men det er altså feil. 

 

Bare sånn til advarsel: 

Jeg håper du også har tenkt på fremtidige konsekvenser av å satse fult på dette her. Som du kanskje ser, er tilnærmet alle skeptiske, og det er en ganske stor konsensus om at dette er et godt gammeldags pyramidespill. 

Når dette da slutter å bære frukter for deg (noe jeg tviler på at det gjør stort av i det hele tatt), og du på sikt blir nødt til å søke nye jobber, vil det fort være veldig vanskelig for deg å bli tatt seriøst av en potensiell arbeidsgiver når han/hun ser at dette faktisk er noe du har brukt så mye tid og krefter på. 

Noen få mennesker på et forum er skeptiske og trangsynte og derfor kan ikke jeg lykkes? Mesteparten av resten av befolkningen er mye mer positive. Jeg har jobbet med Forever Living som eneste inntekt i snart et år nå. Jeg vet hva jeg gjør.

Lenke til kommentar

Hva ligger salg på pr måned da, og hva er inntjeningen din på det, omtrent?

 

Ikke mye å skryte av etter ett år...

 

 Juli: ca 5000 August: ca 8000 September: ca 12000 

 

 

Sannsynligvis ikke justert ift hva hun legger ut hver måned for å holde "nivå", skatt og moms(da jeg ikke har troen på at dette blir betalt). 

 

Lenke til kommentar

 

Der kom den klassiske "Men det JEG driver med, er noe helt annerledes enn alle de andre selskapene" posten som skal overtale folk om at dette har noe for seg.

 

Krydret med litt namedropping, naturligvis.

 

Kommer ALLTID slike poster i tråder om MLM opplegg.

 

Alt selvsagt skrevet i samme retorikk som blir brukt overfor nye potensielle suck...nei, unnskyld _distributører_ for å få dem til å bite på kroken.

 

At et selskap har hatt vekst siden 1978, at de eier egne fabrikker og sånt, trenger ikke bety noe som helst, hva seriøsitet angår. Det eneste det forteller egentlig, er at det er mange som potensielt lar seg lure av konseptene og produktene. Spørsmålet om pyramide eller ikke er vel et definisjonsspørsmål, hva Forever Living angår. Et visst fokus på verving/rekruttering av nye personer til å jobbe under seg er det iallfall. 

 

Om jeg har prøvd produktene? Nei, kan ikke si det. Men jeg vet uansett at f.eks Forever Living produktene i beste fall er ganske middelmådige og har ikke noe som ikke andre produkter som man får kjøpt på Kicks, VITA eller Rema 1000 for den saks skyld. Hvis Forever Living hadde vært så fantastisk mye bedre, hadde disse produktene hatt mye større pondus og andel i markedet. Men det har de jo ikke.

 

Aloe Vera produkter er ganske så utbredt i disse dager, og finnes et utall produsenter som tilbyr et eller annet med Aloe Vera. ( kremer, salver, shampoer, etc etc )

 

Forøvrig, hvis man er hardcore Aloe Vera menneske har man selvsagt sine egne planter hjemme. ;)

 

For all del, hvis du har kunder som er fornøyde, så kudos til deg. Det er sikkert mange der ute som ikke har noe bevisst forhold til Aloe Vera produkter, og ikke har noe å sammenligne med. Uansett, vit at det er bare en veldig liten andel personer i slike MLM selskaper som "tjener" noe særlig penger, og det er som regel veldig mye arbeid som ligger bak det. Timelønnen totalt sett er ofte svært lav når man regner brukt tid VS lønnen man sitter igjen med.

 

Når du sier at du ikke vil rekruttere noen.....vel det passer dårlig med sitatet ditt nederst. Du skriver jo til og med at dere BEGGE får betalt dersom noen join'er deg, med andre ord......pyramide og/eller verving/rekruttering!

 

Når noe virker for godt til å være sant, så er det som regel det. Det gjelder det meste som har med MLM å gjøre, og alle de spinnville lovnadene man får høre. ;)

Sett deg inn i ting før du uttaler deg! Det du skriver her er så mye bullshit at jeg ikke vet hvor jeg skal starte engang! Du er egentlig ganske patetisk der du sitter bak en skjerm og hakker på andres karriere. Gi meg adressa di, så skal jeg sende deg et postkort fra Hawaii om et år jeg  :cool:

 

 

 

 

HAHA :rofl:

Lenke til kommentar

 

Hva ligger salg på pr måned da, og hva er inntjeningen din på det, omtrent?

 

Ikke mye å skryte av etter ett år...

 

 Juli: ca 5000 August: ca 8000 September: ca 12000 

 

 

Sannsynligvis ikke justert ift hva hun legger ut hver måned for å holde "nivå", skatt og moms(da jeg ikke har troen på at dette blir betalt). 

 

Du har vel en vanlig 9-16 jobb tenker jeg? En business tar tid å bygge opp. I starten er det mye jobb og lite inntekt, så blir det lite jobb og høyere inntekt. Jeg vil heller jobbe hardt i 3-5 år og så ha den livsstilen jeg drømmer om resten av livet enn å jobbe hardt i 40 år uten en dritt mer enn det jeg må ha for å leve helt greit... 

Og jeg må ikke legge ut noe for å "holde nivå", et oppnådd nivå mister man aldri i Forever, men at du sier det viser jo hvor lite du har satt deg inn i ting før du uttaler deg. Og for siste forbanna gang, jo, jeg betaler skatt og moms. Inntekten jeg har skrevet er ren inntekt. Etter alt av utgifter.

Lenke til kommentar

Nå er vel strengt tatt ikke 8 timer i uka hardt arbeid. Eller 12k utbetalt pr måned nok til en dyr livsstil. Eg er ganske så overbevist over at du jobber langt mer enn 8 timer pr uke for de 12k, og da blir timelønna veldig lav. Men det er naturligvis ditt valg og helt opp til deg. Er dog fortsatt spent på hvilket firma du rapporterer under, for du har vel firma? MVA-registrert?

Lenke til kommentar

Du har vel en vanlig 9-16 jobb tenker jeg? En business tar tid å bygge opp. I starten er det mye jobb og lite inntekt, så blir det lite jobb og høyere inntekt. Jeg vil heller jobbe hardt i 3-5 år og så ha den livsstilen jeg drømmer om resten av livet enn å jobbe hardt i 40 år uten en dritt mer enn det jeg må ha for å leve helt greit... 

 

Og jeg må ikke legge ut noe for å "holde nivå", et oppnådd nivå mister man aldri i Forever, men at du sier det viser jo hvor lite du har satt deg inn i ting før du uttaler deg. Og for siste forbanna gang, jo, jeg betaler skatt og moms. Inntekten jeg har skrevet er ren inntekt. Etter alt av utgifter.

 

 

Nei jeg har flexitid... 

 

Og det at du tror at du vil tjene X antall penger uten å gjøre noe viser jo hvor lettlurt du er. finnes ingen selskap som klarer å leve slik og det forstår du og. Kanskje du oppnår det "nivået" hva nå det måtte bety men at du skal få penger for å ikke gjøre noe når alle under deg slutter er jo bare latterlig å tro på. 

 

Og om det tar 1 år for å få betalt mindre enn en ansatt på rema bør en nesten revurdere hva en holder på med, men du har vell en naiv ektemann som brødfør deg så det bryr vell ikke deg særlig at du styrer økonomien i husstanden rett vest :p 

 

Og du sier du betaler skatt og moms, hvorfor er du da ikke registrert som selskap ?

Lenke til kommentar

Jeg sa at jeg ikke trenger å legge ut noe for å opprettholde nivå. Jeg sa aldri at jeg ikke trengte å jobbe for å tjene penger. Det viser jo hvor lite du forstår.  :nei:

 

Og som sagt, det tar tid å bygge opp en business. Timelønn er ikke relevant når man driver på denne måten. Fordi om 10 år vil min gjennomsnittlige timelønn gjennom de årene være rimelig høy. 

Og nei, jeg har så absolutt ikke en naiv mann som betaler for meg. Men du har overhode ingenting med vår økonomi å gjøre!

 

Dette begynner å bli latterlig. Hvis man vil det, så er det ikke vanskelig å skjule skatt og inntekt.  ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...