Gå til innhold

Destiny - The Taken King! Xbox One samletråd.


Muggkaare

Anbefalte innlegg

Perfekt, dette er det samme vi er ute etter.

 

Vi er en gjeng voksne personer, og stort sett tre faste som alltid må ut å hente tre random for å komme i gang, og vi har lenge lett etter en fast gjeng.

 

Legg meg til på listen så er vi i gang :)

 

GT: ProphetSe7en

Supert! Gjør det når jeg kommer hjem fra jobb :) Regner med rundt 18-19 tiden.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Setter inn en liten kontaktannonse:

 

Jeg er en godt voksen mann på 42 som spiller relativt mye Destiny og ønsker å få litt vekst på vennelisten så jeg kan øke sjansene for å få gjort mere organisert gruppespill. Er særlig interessert i raid og nightfall.

 

Spiller helst warlock, og foretrekker arc eller solar. Ligger på 296-298 light med warlocken, avhenging av hva slags våpen jeg leker med.

 

Trenger du en supplerings, til raid eller noe annet, legg meg gjerne til på vennelisten og ta gjerne kontakt.

 

DuckOfDeath73

Lenke til kommentar

Høres bra ut. Hiver deg til på listen jeg. Vi er en god gjeng nå som sitter i Party i lag på kveldene og prater og hjelper hverandre der det trengs. Så lenge en er ute etter å ha det kjekt, er litt ydmyk og åpen for at ikke alle kan ting 100% fra starten av så er alle velkommen til å henge seg på.

 

Vi mangler fortsatt folk til raid på hard, folk har rett og slett for lavt light til at vi kommer igjennom. Men det er jo ikke noe i veien for å spille igjennom på normal, få inn rutine og komme seg opp i light,

 

Det viktigste folk gjør i starten er i grunn å samle så mange calcified fragments som mulig slik at de får seg touch of malice. Trenger totalt 45, der 5 av de er å finne når en tar raidet første gang.  Få hjelp til å få black spindel så snart den er tilgjengelig igjen, og ikke minst fullføre så mye de kan av taken king questene så en får seg 310 artifact. Dette er ting som virkelig hjelper på å komme seg opp i light og klar for raid.

 

Vil også anbefale på det sterkeste å få seg en Titan, er mye bedre å ha med seg i raid og ikke minst mye artigere å spille med enn Warlock, synes jeg :) Få opp defender først og så ta sunbreaker som en artig bonus :)

Lenke til kommentar

Titan er min #2. Han ligger på 292-293 light nå. Eller kanskje litt mer når jeg overfører de beste våpnene. Alle subclasser makset. Er åpen for å bruke han også, men da blr jeg fått opp faren på questingen hans også. Det er warlocken som har alle de gøye questene som skulle vært gjort. Men det er jo alltid greit å ha prosjekter ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Det er kommet ut en ny ting i destiny nå.. refer a friend.. . En smart eller dum ting? 

Er det nå vi begynner å stalke noobs med grimore >=400? Én må linkes innen 7 dager for å låse opp denne quest linen.. 

Bungie må snart finne på noe og ikke hylle de nye spillererme som kommer inn.. Det er jo day 1 spillerene de må prøve å beholde.. refer-a-friend har fått mye kritikk på twitter posten de sin..

Endret av Kj3tll
Lenke til kommentar

Hei! Ny bruker her, fant ut at dette forumet var en flott måte å finne andre Destiny-spillere på! Jeg har en Titan med light 287. Spiller tidsvis ganske mye, avhengig av hvor mye jeg har å gjøre på studiet og jobb. 
Er veldig interessert i å finne andre folk å gjøre Nightfall og raid med, da jeg ikke har fått prøvd disse tingene. Blir litt lei i lengden av å kun farme strikes og å gjøre crucible :p
Håper å bli kjent med flere av dere!

 

GT: sm00ch

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...