Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan møtte du din nåværende kjæreste?


Anbefalte innlegg

Synes ikke dere denne tråden blir litt kjedelig hvis man bare skriver "på jobb", "tinder", "I et spill" osv...?

Jeg tror hele poenget til trådstarter var å få noen gode historier her, ellers er det jo absolutt ingen vits å skrive noe!

Jeg har null behov for å vite at du traff din kjære "via nettdating" hvis ikke det følger en koselig eller rar eller saftig eller romantisk historie med.

 

Så der!  :D

 

På nettdating.

 

Jeg var sammen med ei jente og oppdaget at hun hadde en aktiv profil på møteplassen - Jeg antar hun nok bare var der for oppmerksomheten sin skyld (og litt "alltid på kikk etter noe bedre") - så jeg ba om en forklaring. Fikk ikke en tilfredsstillende forklaring og avsluttet forholdet en uke senere.   Tidligere hadde jeg prøvd en noen forskjellige nettdatingsider men syntes det var veldig få jenter å velge mellom men siden eksen brukte møteplassen så tenkte jeg å prøve den (tenkte det sikkert var den siden alle andre jenter i mitt nærmiljø da brukte). 

 

Det viste seg å stemme og det ble kjapt mange dates på kort tid da jeg var singel for første gang på lenge. Jeg gikk igjennom haugesvis av profiler inntil en skilte seg ut fra mengden. En profil med mer enn et bilde og -"Jeg liker venner og reiser"-vas. Der var det tilogmed  noen uflatterende bilder som gjorde henne enda mer interessant ved at hun tydeligvis ikke var typen som brukte 10 timer på å få perfekte bildet av seg selv. Desverre var hun inaktiv og hadde vært inaktiv i over et år.

 

Jeg sendte allikevel en beskjed og tilfeldigvis gikk hun inn i søppelposten på eposten sin noen dager senere og så at hun hadde fått melding. Heldig for meg så hadde jeg klart å holde meg fra å røyke i tre dager den dagen og jeg hadde akkurat (optimistisk) endret min profil til "Ikke røker" (Som visstnok var hennes første kriterie som måtte oppfylles). Når hun fikk sjekka at jeg ikke røyka så tok hun kontakt tilbake. Etter en kort stund fikk jeg mast henne med på en luftetur med hundene våre. Det skulle bare være et kort lite møte for å kjenne på kjemien men timene suste av gårde ettersom vi hadde kjempe-kjemi. 

 

Etter en stund var hun gravid og jeg satt på kne med ringen  =)

 

 

 

 

 

(Den tidligere kjæresten ringe forøvrig en natt hun hadde drukket. Jeg takket henne for tipset om møteplassen men hennes gratulasjoner hørtes noe uekte ut ;) )

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Garrys mod!

 

Var på en roleplay-server, hvor jeg var litt ufin, og havnet i fengsel.

 

Det var jo såklart ikke bare meg som var ufin på dette tidspunktet, jeg benyttet derfor sjangsen til å være litt mer ufin, og ropte noe som "Hey, shut the fuck up over there, asshole!" og andre gloser. Plutselig var det en kvinnelig karakter som begynte å kjefte på meg, ved å rope noe av lignende grad tilbake. Dette lot seg ikke stoppe, så det endte med at jeg ropte "Shut up, bitch!" (Ja, jeg trolla. Litt.) 

 

Det ble litt mer roping til hverandre, men tiden gikk og vipps, så hadde man sonet "dommen sin".

 

15 min etterpå var det en "samling" med hele "byen"(serveren) i "rådhuset". Her havnet denne kvinnen bak meg, hvorpå hun begynte å kjefte på meg og en annen nordmann, når vi satt å kritiserte hvor mye piss "ordføreren" snakket.

 

Dette endte jo med samme rytmen som i fengsel, før jeg begynte å snakke norsk med denne fyren, og hun brøt ut, "Oj, er dere norske?!"

 

Deretter spilte jeg med hun resten av kvelden, la hun til på skype, og vi skypet 6-8  timer daglig i sikkert 2 måneder, før jeg tok turen opp til hun. (Jeg bor østlandet, hun bodde oppi Troms.)

 

Alt klaffa perfekt! Vi bor nå sammen. (Alderen her er 22 og 20.)

 

Det er helt utrolig hvordan tilfeldighetene plutselig streifer, hadde jeg ikke spilt den kvelden, eller bare litt tidligere, så hadde mest sannsynelig aldri møtt denne jenta!

 

Og ja, historien er sann.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 11 måneder senere...

Hoho xD den her må jeg nesten ta litt på anonymen... Jeg har altid rare måter å skaffe meg kvinnfolk på.

 

Hun første møtte jeg ved at jeg trudde hun var mann. Jeg var ute etter en å være litt drittsekk mot, og offeret jeg hadde valgt var en mann som stod i en svart uniform og spilte tuba. I det jeg tok han på skulderen forstod jeg fort at det var puter i skuldrene og jeg så strikket i håret hans. Forstod fort and mannen var en jente. Jeg begynte å rødme som faen og kniste som en jente i det hun snudde seg og lurte på hva jeg dreiv med. Da jeg endelig hadde samlet meg litt opp så spurte jeg henne ut på en date... Det forholdet varte i 3 og halvt år.

 

Hun jeg har i dag fant jeg på ventelista mi på Facebook. Jeg gikk igjennom ventelista mi og slettet alle som jeg ikke viste hvem var. Men i da jeg gikk forbi hennes profil. Som ikke hadde alder, bilde eller ikke en eneste post på et år, skrev jeg en dårlig spøk på at "jeg hater alle som ikke bruker Facebook, men selv om du ikke bruker Facebook, så liker jeg deg." Jeg fikk et svar innen minuttet, og hun skrev: "Ok, jeg kjeder meg og jeg vet ikke hvem du er, la oss dra på kino" sånn gikk nå dagan xD

 

Anonymous poster hash: b105e...d4f

Hahaaa! :) For en morsom måte å bli kjent med noen på

Lenke til kommentar

Første kjæresten var ei jeg kjente fra nabobygda i ungdomsskoletiden, men vi datet ikke før 8 år senere. Da hadde jeg tilfeldigvis møtt henne på jobb (hun kjørte budbil da). Hilste på henne og pratet litt før hun måtte kjøre videre. Så tenkte jeg at jeg skulle legge henne til på Face. Etter det ble det litt skriving før vi fant ut at vi skulle møtes over en kaffekopp.

 

Andre kjæresten var lillesøstra til en kamerat. Møtte henne på en fest der første kjæresten var. Det som skjedde var at første kjæreste (eks på dette tidspunktet) prøvde å være luremus mot meg. Flørtet skikkelig mye. Så ble det til at jeg halvveis overså henne og begynte å prate med lillesøstra til kameraten min istedet siden jeg egentlig ikke kjente henne, så var det mye rart å prate om siden jeg kjente broren godt. Jeg fant ut etterpå at jeg var den eneste fyren hun pratet med på den festen som ikke hadde prøvd å få henne til sengs den kvelden. I alle fall, nå er det hus, stasjonsvogn og unge. Rart hvordan det der egentlig fungerer.  :hmm:Anonymous poster hash: b445c...ae9

Lenke til kommentar

Av alle plasser. Vi møttes i Anarchy online.

I begynnelsen var det bare vennskap. ettersom årene gikk , utviklet det seg. Jeg kan huske hvor nærvøs jeg var første gangen jeg satte meg på flyet og dro til Tyskland første gangen.

Vi feiret jul sammen og kjemien var der

Vi har nå vært sammen i 10 år. Jeg angrer ikke et sekund på flyturen

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Synes ikke dere denne tråden blir litt kjedelig hvis man bare skriver "på jobb", "tinder", "I et spill" osv...?

Jeg tror hele poenget til trådstarter var å få noen gode historier her, ellers er det jo absolutt ingen vits å skrive noe!

 

Var nok ikke poenget til TS det nei, da hadde han vel skrevet en skikkelig historie selv :wee:

 

Møtte selv min på skolen, prata litt med henne og det gikk derfra.

Lenke til kommentar

 

Med alkohol.

 

I second this ^

 

 

^ I third this. Eller, vi begynte å snakke på Badoo (en datingside). Så ble vi enige om å møtes på et utested en lørdagskveld, grisefulle begge to. Hun var så full at hun gikk rett bort til meg, satt seg på fanget mitt og begynte å kline med meg uten at vi knapt hadde hilst på hverandre. Ikke noe romantisk akkurat, men men...

 

EDIT: Ser forøvrig at det jeg siterte ble skrevet for over et år siden, så det beklager jeg.

Endret av m20k
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Av alle plasser. Vi møttes i Anarchy online.

I begynnelsen var det bare vennskap. ettersom årene gikk , utviklet det seg. Jeg kan huske hvor nærvøs jeg var første gangen jeg satte meg på flyet og dro til Tyskland første gangen.

Vi feiret jul sammen og kjemien var der

Vi har nå vært sammen i 10 år. Jeg angrer ikke et sekund på flyturen

Hehehe, det er visst ganske mange som har møttes via AO. Jeg og eksen har om ikke annet spilt AO sammen... :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...