Gå til innhold

VM 2018 - Generell diskusjon


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Umulig å ha noe særlig tro på England basert på tidligere mesterskap, men det virker som de har et bedre kollektiv nå enn på veldig lenge. Kanskje det kan gjøre litt forskjell med en annerledes type manager også. Har ikke så veldig trua, men blir heller ikke veldig overrasket om de kommer til en semifinale - selv om de da må overprestere. 

 

Hodgson fikk forresten litt for mye tyn for jobben han gjorde, Island-katastrofen var vel omtrent den eneste tellende kampen England tapte under han de siste par årene. Han gjorde en veldig god jobb i å bygge en ny tropp etter VM i 2014.

 

Men England er nok veldig avhengige av Kane i toppform. 

Lenke til kommentar

Giroud virker å være i bra form. Lett i steget. Overraskende at Lacazette og Martial ble vraket. Virker som om Frankrikes laguttak har det med å være kontroversielle foran mesterskap. Ginola og Cantona ble jo i sin tid vraket, og Benzema og Ribbery. Men begge gangene hadde treneren rett. Det ser vi i ettertid. Det var ikke mange som hadde hørt om Zidane før EM 1996. Men da ble det laget bygget opp som siden vant VM i 1998. Og Frankrike tok seg til finalen EM 2016. Treneren har sikkert rett denne gang og. Trenerne følger så nøye med på alle spillerne.

Lenke til kommentar

Nainggolan har vært veldig mye opp og ned denne sesongen for Roma og vært skuffende på landslaget. Men han kom på kant med Martinez, og da skjer det sånn. Har vel ikke fått all verdens med tillit under Martinez heller, så kan ikke bare skylde på Nainggolan. Ville heller tatt han med enn f.eks Fellaini. At Nainggolan trekker seg fra landslaget er forståelig, både med tanke på vrakingen og fremtiden. Han er 30 år gammel og EM om 2 år er han 32 og VM 34. Han blir ikke yngre og de fleste vil når de passerer 30 begynne å merke på kroppen at de trenger mer hvile. Og så lenge Martinez er trener så blir det vanskelig. Men det er en type spiller man ønsker å se i VM, så det hele er trist.

 

Ingen overraskelse at Martial ble utelatt. Jeg bare lurer på hvem som skulle blitt droppet istedenfor. 

 

Aspas fikk fullt fortjent plass i Spania sin tropp, 22 mål denne sesongen, bare bak Messi, Ronaldo og Suarez på listen. Morata vært skadet og hatt en skuffende sesong. Alonso kan vel føle seg skuffet, men i mine øyne har han ikke tempo nok til å være med, så. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

 

Leroy Sané utelatt fra VM..

 

Hadde dette laget vunnet VM?

 

Leno

Sergi Roberto - Laporte - Luiz - Alex Sandro

Martinez - Fabinho

Nainggolan

Sané - Icardi - Payet

 

Benk: Neto, Mustafi, Bartra, Bellerin, Alonso, Fabregas, Rabiot, Götze, Martial, Morata, Lacazette

 

Sjuke spillere som har blitt utelatt.

Endret av Maefteda
Lenke til kommentar

Det er ganske drøyt, han er jævlig god! Löw vet nok hva han holder på med, men skuffelsen til Sané må jo være enorm. Hva mer skulle han liksom gjort rent sportslig? Han er mer enn god nok, men det er nok taktiske og kanskje personlige grunner til at Brandt ble valgt foran. Kjedelig at vi ikke får se han i VM.

 

Nærmer seg med stormskritt nå, ti dager igjen!

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...