Gå til innhold

Norsk nettside for å lære å spille gitar


Anbefalte innlegg

Usikker på hvor denne tråden passet best inn, men sjanser på at det er her. Jeg holder på å opprette en norsk Side for å lære å spille gitar. Her blir det et flust av videoer, salg av DVD´er og et forum for hjelp/diskusjon. Har også satt av en del til noter/tablatur. Er flere detaljer rundt dette men trur ikke det trengs å gå inn på.

 

Det jeg lurer på er om det er marked i Norge for dette, og siden jeg ikke har midler til sette igang noe fullstendig markedsundersøkelse retter jeg lyset mot musikkentusiaster her på diskusjon.no.

 

Er folk flest fornøyde med hjelpen de får på youtube, eller ville de blitt trukket mot et kvalitativt oppsett på Norsk, med alt du trenger på et sted ?

Endret av justsomething
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg skal komme med min ærlige tilbakemelding på dette, og det er at jeg tror det er en heller dårlig ide.

Jeg vet ikke om du har hørt om Gitarnorge? Det er en side som ligner litt på det du har tenkt å starte. De har en stor brukergruppe allerede, og det finnes flust av tips og triks for å lære å spille gitar der. Hovedtyngden av sidens besøkere bruker forumet, og kommer til å fortsette å bruke forumet. En sånn side du beskriver vil nok ha en overvekt av brukere på forumet, og mindre på andre deler av siden. I tillegg til dette har du Facebook og Facebooks mange, mange grupper og pages beregnet for nettopp gitar og musikk og hjelp til å lære det. Noter og tablatur finner man på store samlesider (som ultimate-guitar.com og nortabs.net for norske sanger). Det du sikter deg inn på å tjene penger på (som jeg skjønner det) er salg av DVDer og antagelig reklameplass på nettsiden. Salg av DVDer tror jeg du bør legge dødt først som sist, dette er det minimalt å tjene på med dagens digitale verden. Hvilke tips og triks til forskjellige teknikker å lære seg på gitar er det du IKKE finner på Youtube? :) Reklameinntekter er avhengig av at du får mange (unike) visninger om dagen, noe jeg også tror blir vanskelig (av overnevnte grunner).

 

For all del, det kan godt være jeg tar feil. Om du kommer opp med en helt unik, inspirerende og intuitiv nettside som ikke ligner noe annet som finnes (i Norge) kan du nok lykkes. Om det blir en halvhjerta nettside basert på gratis maler fra Wordpress eller lignende tjenester tror jeg ikke det går så bra. Lykke til!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...