Gå til innhold

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Cutthroat Bill skrev (8 minutter siden):

Det er nok begge deler. Det er mange mennesker som opplever mye stress og press i jobb, skole og sosialt. 

Også har vi (heldigvis) kommet til et punkt hvor det mer eller mindre går ann å snakke om psykisk helse, så da er det flere som står frem. 

Nøyaktige årsaker kan jeg bare spekulere i, for de er nok mange, men en av tingene jeg har observert er at mange sliter med å forstå egne følelser, og dermed blir det nærmest umulig å gjøre riktige endringer for å få det bedre.

Ja, og av og til er det nesten slik at andre forstår oss bedre enn oss selv. Jeg tror også at mange sliter med å kjenne etter på følelsene sine, til det smeller skikkelig. 

Jeg synes det er bra hvis folk tørr i større grad å be om hjelp, at terskelen senkes. Det er jo like alvorlig å ha alvorlig depresjon som det å ha hjerteinfarkt, begge deler kan ha dødelig utfall. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis man har kjøpt noe elektronikk i en norsk butikk, skal man da få støpsel som er tilpasset norske kontakter? Kjøpte et produkt på Elkjøp nå på fredag, men jeg kan ikke koble det til pga. det medfulgte amerikansk støpsel...

Lenke til kommentar
JegLøfterVekter skrev (49 minutter siden):

Hvis man har kjøpt noe elektronikk i en norsk butikk, skal man da få støpsel som er tilpasset norske kontakter? Kjøpte et produkt på Elkjøp nå på fredag, men jeg kan ikke koble det til pga. det medfulgte amerikansk støpsel...

Da er det nok skjedd en feil, bare til å gå tilbake og bytte det.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
GiaMahan skrev (19 timer siden):

Observerer dere også flere enn vanlig som er dypt deprimerte om dagen, eller er det bare jeg som legger mer merke til det mer nå enn før? ? 

Nei, tenker du på forumet?  

GiaMahan skrev (17 timer siden):

Hvis det så stemmer at flere har det vanskelig, hva tror dere dette skyldes? Skyldes det at folk av ymse grunner har det verre, eller at de sier mer ifra nå? ? 

Nå er det jo vinter så det kan jo godt være at folk sliter ekstra mye nå. Jeg blir veldig deprimert på denne tiden av året. 

Sydvest skrev (1 time siden):

SoMe? Livet er blitt en skjønnhetskonkurranse

Ja, det er jeg enig i. Før hadde man ikke et medium man konstant måtte oppdatere og vise hvor lykkelig en er.. Jeg bruker det dog til å dele artikler og skriver i grunnen lite personlig. Så er det en fin måte å holde på venner. 

Endret av Slettet-x7D6du0Hjb
Lenke til kommentar

Gjennom dialog med NSFF, Nasjonalt senter for selvmordsforskning og -forebygging, har vi fått råd om hvordan vi skal behandle innlegg fra forumbrukere som vurderer selvmord.

Innlegg blir derfor fjernet, og den eller de som måtte ha reelle tanker om dette, anbefales å søke profesjonell hjelp. Forumbrukerne her inne har ikke nødvendigvis nok kunnskap og forutsetning til å takle en situasjon som dette.

Det finnes dyktige folk der ute som kan hjelpe deg med den slags tanker. Vi oppfordrer deg på det sterkeste til å ta kontakt med en av disse for en prat. Du kan også ta kontakt anonymt på nettet gjennom nettsidene til Kirkens SOS.

Kriseinformasjon i nødstilfelle

Krisetelefonen til Kirkens SOS i Norge: 22 40 00 40 (Teksttelefonen for døve tlf. 55 32 56 97)

Kirkens SOS Chat (åpningstid mandag til søndag 18:30-22:30)

Akutt selvmordsfare? Ring 113

Legevakt: 116 117

Om noen har spørsmål eller kommentarer så ta gjerne kontakt med meg, eller andre i moderatorlaget til diskusjon.no, over personlig melding.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Det er jammen mye gullkorn og mye morsomme tråder fra forumets begynnelse. Klarer ikke å la være å le høyt..gøy!

:lol: 

For eksempel denne tråden her er jo fin, mye kloke svar her ;)

PS: denne tråden var opprinnelig på data-kategorien under mus, og ikke helse ?

Endret av GiaMahan
Lenke til kommentar
Kovalevskaja skrev (40 minutter siden):

Jo takk!! Prøver å fylle dette året med mer eventyr enn tidligere, mindre fokus på prestasjon, mer på opplevelse. Hvordan gikk det med jobben du håpet på forresten?

Høres veldig fornuftig ut, man skal ikke bare eksistere og overleve, men leve, oppleve og nyte litt og!  Fikk tilbudet om en av stillingene på den drømmejobben, men det blir jo for lite % for meg, så driver fortsatt med jobbsøking, da jeg helst vil opp så mye som 100%, men kommer jo til å jobbe der når det trengs. Har 2 intervjuer til frem i tid, begge to faste og 100% (en på OUS og en i SYE) så vi får se hvordan det går. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
N4K0 skrev (7 minutter siden):

Magesjau suger.

God bedring med magen Gia :) 

 Takk! Føler meg skikkelig dritt..

Hahah j--, ja, det skal jeg si deg at deg gjør. Har lignende symptomer ved migrene (diaré, oppkast, kvalme, slapphet) så trodde først det kunne være det. Men så fikk jeg feber i tillegg så jeg regner med at det er gastroentritt. 

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...