Gå til innhold

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Bytex skrev (31 minutter siden):

Hvorfor skal alle "gaming"-stoler se ut som bilseter? Det er jo ikke komfortabelt å sitte i bilen hele dagen heller.

Fordi det er gaming stol, ergonomiske gode stoler ser alltid ut som de minst tøffe og kjedelige greiene der pengene har gått til kvalitet og ikke markedsføring mot 14-åringer.

Lenke til kommentar
Bytex skrev (21 timer siden):

Hvorfor skal alle "gaming"-stoler se ut som bilseter? Det er jo ikke komfortabelt å sitte i bilen hele dagen heller.

Da har du ikke kjørt rett bil enda. En god bil kan man fint sitte timesvis i uten å bli sliten. 

 

Forøvrig ser gamingstoler ut som de gjør for å være mer appellerende til den aktuelle gruppen. Personlig synes jeg en gamingstol ser bedre ut på spillerommet enn en tradisjonell kontorstol. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Sandy Koufax skrev (28 minutter siden):

Takker bra. Godt å være tilbake. 

Kommer nok til å tilbringe en del tid her fremover. Frem til slutten av mars/begynnelsen av april. 

Godt å ha deg tilbake! 
Hvordan står det til? Begynte du på skole igjen eller?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-x7D6du0Hjb
Sandy Koufax skrev (25 minutter siden):

Ting går bedre nå. Fikk etterhvert lov til  å levere master. Forsøker å ligge så lavt som mulig i den saken. Får graden min og stikker, hehe.

Kan endelig begynne mitt liv, drar videre i mai en gang. 

Hva med deg (og de andre her også forsåvidt)

Så bra. Går fint her. ?

Lenke til kommentar
Omnia vincit amor skrev (På 2.12.2019 den 16.23):

Pleier du å ha i risen før det koker eller etter? Har funnet ut at risen ikke trenger å siles dersom jeg gjør der før.. Blir mindre veske av det. 

Etter at det koker. Hvis jeg legger inn risen og starter klokken før det koker så blir risen ofte litt underkokt. Eller litt overkokt hvis jeg legger inn risen før det koker og starter klokken etter at det koker. Hvis jeg legger risen inn etter at det koker og starter klokken så blir risen perfekt.

Skurupu skrev (På 2.12.2019 den 22.03):

Boil-in-bag?

Kilo-prisen på det er sånn ca 100 ganger mer enn å kjøpe en sekk med ris.

Kjøp en riskoker til 500 spenn, og de pengene er tjent inn veldig fort. Bedre ris får du også.

Syntes ikke at det er verdt å spare litt penger når det ikke er noe raskere med en riskoker. Tid er viktigere.

Bytex skrev (På 9.12.2019 den 15.32):

Hvorfor skal alle "gaming"-stoler se ut som bilseter? Det er jo ikke komfortabelt å sitte i bilen hele dagen heller.

Gamingstoler er bare noe tull som ikke er bra for ryggen. De er formet etter seter i racerbiler som er laget for å håndtere  g-krefter, noe som ikke er tilfellet når man sitter stille i en stol over lengre tid. Det eneste positive med gamingstoler er at de ofte kan være mye billigere enn ergonomiske kontorstoler.

Lenke til kommentar
Runar skrev (På 7.12.2019 den 20.26):

Hei!

Hei @Runar!

j-- skrev (På 8.12.2019 den 1.27):

Det vil alltid være noen folk som ikke liker deg. Ingen blir likt av alle. Jeg tenker at jo raskere man innfinner seg med det, jo bedre får man det med seg selv.

Heldigvis er problemet her brukere du egentlig ikke trenger å forholde deg til. Bruk ignoreringsfunksjonen, så slipper du å se noe til de :]

Jeg synes du virker veldig oppegående, om det er noen trøst.

Bruker ignoreringsfunksjonen allerede. Per dags dato går det ikke an å blokkere de som er anonyme, og det er jo et lite problem da en del av disse kan misbruke funksjonen som jeg har ganske rimelig grunn for å anta er tilfelle.. Og så er det jo slik at selv om man "ignorert" folk, så kan man allikevel lett se hva de skriver på forumet, og de kan fortsatt sende deg meldinger.

Det går bra nå. Jeg var nok bare stresset i forrige uke pga intervjuene og hormonene mine løper løpskt, fordi jeg bryr meg lite egentlig. alltid hyggelig å vite at man er likt, men det er ikke mulig eller ønskelig å bli likt av alle, spesielt ikke av mennesker som åpenbart ikke evner til å se flere sider av en sak, være saklige, reflekterte og empatiske. Man kan jo ikke bli fornærmet av slike mennesker. Men, når det er sagt, er veldig kvinnelig, og det det medfører av følelser som ikke akkurat overvinner fornuften. Når jeg er klar over det selv så bruker jeg bare å holde meg unna forumet, og det er forsåvidt også derfor jeg har holdt meg unna forumet i noen dager nå også. Men hyggelig å høre j--, synes du er veldig oppegående også! Generelt sett synes jeg at de mest fornuftigste menneskene har samlet seg til denne delen av forumet. 

Skal gi en update om intervjuene, men nå trenger jeg å hvile, gamlemor er utkjørt. 

Lenke til kommentar

Haha, nå leste jeg det siste innlegget i den tråden som ble stengt (Innlegget før Gavekorts moderatormelding). Jøss, for et menneske.  

Skjønner ikke problemet helt, virker som noen blir fornærmet hvis man påpeker at man får inntrykk av at sliter psykisk, som om det skal definere en som person? Lidelser ikke definerer en som person, man er ikke dårlig person, og det har jo faktisk vært noe jeg har jobbet med på arbeidsplassene mine; hvordan vi omtaler pasienter, at vi større grad legger vekt på og spiller på ressursene og rollene de har. Ingen er sykdommene sine, de _har_ bare lidelser/tilstander/symptomer. Og folk er mer en pasienter, de er mennesker bak de diagnosene de har. Og selv en person med en spesifikk diagnose har ikke konstante symptomer. Det er mange flotte mennesker her på forumet som har psykiske vansker, men disse er jo kanskje de mest omtenksomme menneskene på forumet, med masse humor og godhet i seg. Blir like tåpelig å bruke psykiske vansker som skjellsord, som å kalle noen pikk eller fitte. Like tåpelig er det å bli fornærmet av inntrykk av andres helse; enten kan man tenke at jeg/andre tar feil og påpeke konkret hvorfor jeg tar feil / ignorere meg, eller så kan man jo vurderere om jeg har et poeng.  

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...