Gå til innhold

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

"De tror at du er et jævla leketøy, mener Nora Angeltveit"

Hva med de damene som tenner på akkurat det da?

Jeg blir så irritert av å lese sånn dumskap fra andre jenter. De greier seriøst ikke se lengre enn nesa si. De tror alle jenter liker fløtepus sex hele tiden. Det er som de "vet" hva alle andre jenter liker, og det skinner så jævlig godt igjennom. Det er fint å være et leketøy innimellom. Kjerringer altså. Endret av Freidig
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Husker kondomeriet dreiv og annonserte for slike "erotiske filmer for JENTER"..det var akkurat sånn. Ingen råskap, bare liiiiiiidenskap og passsssion og saxofon-musikk og vaselin på kameralinsa. Kjedeligste jeg noensinne har sett.

Gutta var typiske "hunks" og jentene perfekte silikonberter. Skal jenter liksom masturbere til sånt?

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

En kjenning jeg gikk på videregående sammen med blir i skrivende stund gratulert på Facebook av flere for gode resultater. Kjenningen var ikke av den skarpeste skjeen i skuffen, men interessert som jeg er så ville jeg se hva dette dreiet seg om. Ble ikke særlig overrasket over at resultatene dreiet seg om at hun hadde rykket opp et "nivå" i et MLM-selskap. Hun har tydeligvis blitt såpeselger gjennom direktesalg. Facebook-siden til "businessen" er selvsagt opprettet, og venninner strømmer til for å skryte om hvor fin side hun har fått. Hvorfor opplyser ingen om at dette i praksis er et pyramidespill?

 

Jaja, hver sin skjebne.

Lenke til kommentar

La tullingene holde på til de finner det ut selv. Hvis det gleder dem så mye, la dem ha den gleden. La dem lære å bli lurt selv.

Å bare fortelle dem at "dette er bare bullshit" er meningsløst. Da er du bare en "slem tulling som ikke vil la folk ha glede".

 

Jeg prøvde å snakke mamma og venninnene ut av Nuskin på 90-tallet. Neiiiida..dette skal de bli RIKE på. De fikk tilogmed reise på "seminar" (les: vekkelsesmøte) på Fornebu! Gratis!

 

Det er jo så enkelt!!! Bare selger masse skjønnhetsprodukter til alle de kjenner i bygda! Alle damer liker jo hudkremer! Også registererer alle kjøpene sine gjennom min profil på nettsida rallrallralllllllll jeg tjene masse gryyyyyn!

 

Å vent...du har også nuskin-party i helga ja..har du også? ømm skalvisee, da inviterer JEG til party neste helg. Åja hun kjøpte hos deg sist..ok dette suger jo bare jeg taper bare penger.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

 

"De tror at du er et jævla leketøy, mener Nora Angeltveit"

Hva med de damene som tenner på akkurat det da?

Jeg blir så irritert av å lese sånn dumskap fra andre jenter. De greier seriøst ikke se lengre enn nesa si. De tror alle jenter liker fløtepus sex hele tiden. Det er som de "vet" hva alle andre jenter liker, og det skinner så jævlig godt igjennom. Det er fint å være et leketøy innimellom. Kjerringer altså.
/sign

La oss brenne dem på bålet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...