Gå til innhold

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da har jeg vært i Cartagena og sett på et romersk amfiteater. Storslagent hvordan de bare gravde frem massevis av romerske ruiner under byen. Vegg i vegg er det litt fattigslige hus med klesvasken hengende og feite folk som sitter i bar overkropp (men med bukseseler på) og soler seg og pilser i sola.

 

Svært lærerikt, da.

 

Og så lunch i en trivelig, liten bukt ved golfbanen her på La Manga, i et område som stort sett så ut som om det tilhørte folk med særdeles med penger. Villaer opp og i mente.

Lenke til kommentar

Da har du ikke bodd på bygda i Nord-Norge.

 

Når jeg gikk i 8. klasse var alle de fine jentene opptatt med 20+ åringer.

 

True story, jeg hadde en kompis på besøk når vi gikk i 3. videregående, så ringte han "dama si" og inviterte hun og ei venninne bortover. Så viste det seg at "dama" var 15 og venninna var 14 og hadde med sin egen spritflaske.

 

Jeg hadde mest lyst å ringe foreldrene deres.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Gjelder ikke bare bygda i nord, Bytex. Husker da jeg gikk på ungdomsskolen, hadde flere av jentene type på 18 - 25. At en 25-åring hoppa på en 13-åring, var vel muligens det drøyeste sånn sett, men vi har jo hu bæra som var to år yngre enn meg som droppa ut i 9., etter at en fyr vel over 16 år, hadde satt barn på henne, som hu selvfølgelig skulle beholde.

Lenke til kommentar

Når man finner igjen gamle sanger man husker veldig godt fra barndommen, som gjengir masse følelser og minner <3

 

Musikk er så mye mer enn underholdning og bakgrunnslyd. Har VELDIG mye følelser rundt musikk, spesiell låter fra barndommen, og noen kan gjøre meg litt fuktig på øyet. Jeg kan ikke hære den eneste som er sånn?

 

Apropo det med unge jenter og eldre gutter. Det er VELDIG vanlig uansett hvor i landet du befinner deg i vil jeg tro. Halvparten av de som hadde kjæreste på ungdomskolen og noe av vgs hadde kjæreste som var 20+

Endret av BananLaks
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...