Gå til innhold

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fikk den verste magesjuka etter jeg spiste sjokolademouse på leirskole for mange år siden. Blir kvalm bare av ordet, og spesielt synet. Må nesten gå i et annet rom når noen spiser det for å unngå å spy.

 

Ellers er det lite jeg blir dårlig av. Kanskje litt luftig i magen av noen produkter.

Endret av BananLaks
Lenke til kommentar

Avføringen min var rar i kanskje 6 måneder etter at jeg flyttet til filippinene. Ikke direkte løs, men lys og luftig. Men så returnerte den til normalt når jeg ble vandt til bakteriefloraen her nede.

 

Drar til norge neste uke, så blir spennende å se om det skjer noe spesielt når jeg begynner med norsk mat igjen.

Endret av Skurupu
Lenke til kommentar

Ble dausjuk i Usa for 10 år siden. Spydde sikkert 200 ganger i et halvt døgn så gikk det over. Var uforsiktig med mat da, tror det var egg eller noen skiver med hvitt salatgreier på, kjøpte på en sjapp om natten sammen med brennevin.

Holder meg unna egg i utlandet. Unntaket er danskebåten og steder jeg allerede vet ikke er ille på forhånd. Er ikke vits å ta risikoen. Holde seg til den mest sikre maten når man er i utlandet. Kjipt å evt havne på sjukehus midt i ferien, eller siste dagen slik at man må kjøpe nye. Det skjedde med fetteren min, han ble så dårlig og ble innlagt mens vi var i Tenerife. Vi ble der alle en uke til, men det gjorde ikke noe for meg. Men han hadde det ikke noe godt akkurat. Endret av BananLaks
Lenke til kommentar

Her blir det omelett med bacon og parmesan om noen timer, når baconet har tint (tar vel en time til), og jeg har stekt det (45 - 60 min). Gode greier.

 

e:

Hvorfor i allverden? :p

 

Slektstreff. Har ikke vært på Festfossen siden 1993, satser på at svømmebassenget i huset til grandonkel fortsatt er der. Er i all hovedsak det jeg husker fra sist gang jeg var der. Svømmebasseng, badstu, NES, og gullforgylte kraner.

Endret av Datasmurf
Lenke til kommentar

Driver og rensker opp mailen min jeg. Melder meg ut av alle nyhetsbrev (å gud det hadde blitt mange opp gjennom årene) og flyttet alle unødvendige i søppelpost. Litt godt å se antall uleste Mail gå fra 12'000 til 0. Og å bare få "viktige" Mail og slippe den driten.

 

Hva gjør dere i aften?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...