Gå til innhold

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Det er ikkje så verst, spesielt om ein har eit par gode podcasts tilgjengeleg, men også veldig repetivt. Ikkje alle bilder er like interessante å styre med. Må deale med software som godt kunne ha vore meir praktisk utforma også. Men tar ein seg ein kaffipause i blant kan ein ikkje klage. Lærer jo ein del lokalhistorie også.

Hva bruker du av software?

 

Det heiter Primus. Veit ikkje så mykje om det utover det, eigentleg. Kan å bruke det til dei arbeidsoppgåvene som er relevant for meg.

 

Datasmurf: Ja, det er ganske mykje sånt rundtom, har eg inntrykk av. Er eit ganske stort arkiv på eit musum her av både bøker, gjenstandar, bilder etc. som ikkje er spesielt godt gjennomført etter at digitaliseringa gjorde sitt inntog, så får litt variasjon etter kva typar objekt eg handterer. No er eg så pisslei av gjenstandar(må fotograferast, bilder skal redigerast, info om korrekt plassering i arkivet etc) då, så sånn sett er det ein fryd å ta seg av bilder no.

Endret av Teitgutt
Lenke til kommentar

Det heiter Primus. Veit ikkje så mykje om det utover det, eigentleg. Kan å bruke det til dei arbeidsoppgåvene som er relevant for meg.

Hmm. Aldri hørt om. Kan høre med Anfall hva hu pleier å bruke, men hu er ikke hjemme at the moment.

Tull. Det "kjøttet" smaker parfyme uansett hvor man spiser det.

Da tror jeg du har noen eksentriske smaksløker eller spiser på feile steder. Du veit at du kan få reint lamme- eller oksekjøtt i 'babben, sant?
Lenke til kommentar

Går du de riktige stedene så lager de faktisk kebaben og ikke bare kjøper en ferdig kubbe i utlandet.

Var nesten litt overrasket da jeg så den tidligre lokale sjappa bygge opp en kubbe fra rent kjøtt og ikke bare hang opp en ferdig en.

Ble litt kebaber etter jeg så det.

Endret av multisync
Lenke til kommentar

Lurer på om det er lokalt utvikla til museumskretsen her, men det skal du ta med ein god neve salt. Basert på kollegaer sin respons har det i alle fall virka som at det ikkje er spesielt lang veg til utviklarane for å kome med innspel når eg har hatt rants om det over lunsjbordet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...