Gå til innhold

Den store FIFA 16-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kanskje han ranker seg selv ned for å "starte på nytt"?

 

Aner ikke. Kanskje. Men kan jo like gjerne opprette en ny bruker, det går mye raskere. Ser nå at han har tapt 14 kamper til etter kampen mot meg, alle 0-3. 99-23-159, så han hadde sikkert grei record før han begynte med dette.

Lenke til kommentar

Noob og blakk, så har jeg en gaming laptop og en PS4 kontroller. Er det noen som vet om det går å få kjøpt Fifa 16 brukt til PC? Er det ikke bare serie-nummeret som strengt talt er nødvendig? 

 

Edit: ser at prisene har endret seg siden jeg var nerd. 249 på origin er jo faktisk OK. For det er fra EA, å det er vanligvis ikke verdt ei krone

Endret av TomTucker
Lenke til kommentar

noen som hadde orka å hjelpe meg med FIFA 14 trophies? trenger å spille be a pro for platinum men er 0 folk online, trenger season win i be a pro og få proen til 15% prøver her kanskje noen har fifa 14 fortsatt liggende å gidder å gi meg en hjelpende hånd?

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 1 måned senere...

Blir kanskje mest skryteinnlegg når det aldri er noe å diskutere. FIFA-trådene har av en eller annen grunn dødd helt ut.

 

Clubs er ikke noe mer ødelagt enn andre game modes. Det er omtrent bare langskudd som er ødelagt i FIFA (hvis vi ser bort ifra glitcher og direkte juks), og setter man inn en ålreit human GK, så er det problemet luket vekk. Sånn sett er clubs mindre ødelagt enn andre game modes imo.

 

Vil absolutt si at clubs krever ferdigheter. Og det er ikke så mange som klarer å oppnå en record som de ovenfor. Mange tenker at det er så lett å vinne "alle" kampene opp til for eksempel 5. divisjon, men det er mange habile spillere som starter nye klubber og man møter fort noen av disse. I VFL-klubben er vi som oftest mange som spiller, og da møter vi ofte bedre klubber, med mange spillere.

 

I VFL-klubben har jeg spilt CB mange av kampene, som CAM playmaker og 5'11 (amerikansk versjon). Så det å forsvare er litt ødelagt. Er egentlig bare tull å være CB på CB og CDM på CDM. Men når man spiller CB er det kanskje litt tryggere å være wingback enn CAM playmaker. Flere som godtar RB enn CAM på CB også, hvis man ikke har spilt med folka før.

 

Kan prestere bra med sølv- og bronsestoppere mot gullmotstand i ultimate team også. Spiller for eksempel med Rotpuller, og møter Ronaldo, Messi++

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Hva var mulig med 2-4 spillere, men ikke nå? "Bots" skal være betydelig dårligere enn våre egne spillere. Selvsagt frustrerende å vite at man kunne taklet motstanderen og vunnet ballen hvis man forsvarte med sin egen spiller, men sånn må det være. Det må ikke bli for lønnsomt å være any. Jeg har forøvrig vært any i nesten alle kampene i min klubb, og så har jeg hatt med meg 1-2 andre randoms fra Reddit eller noe.

 

Synes ikke at det er for mye tilfeldigheter. Det "eneste" (hvis vi ser bort ifra ting som at ratingsystemet er pill råttent) som plager meg er at keeperne er helt tilbakestående på langskudd. Og så er det mange der ute som skyter langskudd fordi de vet at keeperen er ødelagt, selv om det er fryktelig desperat og kjedelig. Bryr seg bare om å vinne, ikke om å spille bra fotball.

Endret av oscrue10
Lenke til kommentar

Det du nevner med Bronselag, Rotpuller osv. og møter Ronaldo, Messi og Co. Så er det sånn at det er handicap når det gjelder FUT, har mye å si med forskjellen på lagets rating. Men sier selvfølgelig ikke at du er dårlig altså :) 

Bare sånn at vi får det unna bordet.

 

Det er mye uenighet om handicap. Noen mener at det eksisterer, andre ikke. Jeg merker uansett at Rotpuller er litt dårligere enn gullstopperne mine, men han er rask og ikke så dårlig at det er et nevneverdig problem.

 

Overall rating på spillerne er egentlig ikke så viktig. NIF Rüdiger er 76 non rare og bedre enn Piqué som er 85 rated.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...