Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

På tide å slå opp?


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg er ei jente som har vært sammen med en gutt litt over 1 og et halv år..

Og jeg tror jeg begynner å bli sikkelig sikkelig lei nå. Jeh vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men det er sånn at jeg ikke vil være med han lenger og det er ikke så bra tegn regner jeg med..

Og jeg kjeder meg når jeg er med han, han har blitt en veldig kjedelig type synes jeg.:

Forrige helg var jeg ute og det var en kjempe kjekk gutt som prøve seg på meg, og jeg hadde faktisk lyst å gjøre noe med han.. Heldigvis klarte en venn av meg snakke til meg slik at jeg ikke gjorde noe.. Men hjelp, høres dette ut som om jeg vil slå opp? Dette er min første kjæreste så jeg vet ikke helt hva jeg føler og vil akuratt nå..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det høre ikke som om du vil slå opp, du VIL slå opp. Slutt på kast bort tiden hans.

 

Hvis det går så langt at du har lyst til å gjøre ting med andre gutter så har det gått for langt. Du bør slå opp nå før du gjør noe dumt senere. Det er bedre at du slår opp og finner deg enn annen gutt, enn at du er utro mens du har type. 

Lenke til kommentar

Hvis du forventer å ha en forelskelse type " kan ikke få nok av personen" hver gang du er sammen med en person i ett forhold resten av livet , så tror jeg du vil bli skuffet i både dette og alle andre fremtidige forhold. Kjærlighet er ett valg før eller siden, en kan ikke basere dette kun på følelser. Ett forhold handler ikke bare om deg, men det handler om dere. Ettersom alle mennesker er forskjellige må man jobbe sammen for å ha det skikkelig bra over tid.

Spørsmålet er vel heller hva det er som gjør at du føler at han er kjedelig, vet du om han føler det samme? Prater dere om dette? Er det noe han kanskje føler med deg?  Prøver dere nye ting?  Jobber dere sammen? Hvordan kommuniserer dere sammen? Er det krangling, diskusjon eller åpenhet og ærlighet med hverandre? Er dere tilstede for hverandre når dere er sammen, eller sitter dere bare med mobilen i hånda og ser på tv sammen? Det er jo mange mange variabler og det er veldig vanskelig å besvare dette kun ut fra det du lille du gir oss her og at du føler det er litt kjedelig etter 1,5 år sammen. Det må være en grunn her tenker jeg, gjerne sammensatt av mange irritasjonsmomenter eller utfordringer over tid.

Og sånn sett , det at du holdt på gjøre noe med en annen person , men ble stoppet av en av dine venninner synes jeg forteller meg mer om deg enn om han. Det er ikke greit at du må være avhengig av dine venner for å unngå å gjøre slike ting. 

Endret av Phinex
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...