Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

[Løst] Nytt skjermkort, eldre hovedkort. PC vil ikke boote. Sort skjerm med blinkende understrek _


Anbefalte innlegg

Kjøpte meg et nytt skjermkort for å oppgradere maskinen, men det virker ut til at noe har gått galt. Etter jeg installerte kortet så vil ikke Windows boote opp. Etter post kommer det til en svart skjerm med blinkende understrek som dette: _  

 

Oppsettet jeg har er et ASUS z68 Pro (Ikke gen 3) og en i5 2500k, 2x 4gb ram og 650 W Corsair PSU. Skjermkortet jeg oppgraderte fra var et GTX 660. Jeg har lest rundt at z68 brikken kan ha noe problemer med GTX 900-serien, men at det har løst seg med en oppdatering av BIOS.

 

Jeg har oppdatert BIOS til det nyeste via Ez Flash og minnepinne. Det hjalp ikke. Har tatt ut og inn batteriet på HK, noe som heller ikke hjalp. Jeg prøvde den nest nyeste BIOSen, noe som heller ikke fungerte.

 

Til slutt satt jeg inn igjen det gamle skjermkortet igjen, men problemet nå er at ikke det funker heller... Så nå begynner jeg å lure på om HK er ødelagt? Jeg vet ikke hva jeg skal prøve videre.

 

Hadde håpet på å vente med en oppgradering av HK, CPU, RAM, PSU og chassis til høsten når Skylake kommer, men nå vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal gjøre.

Noen som har tips? Har prøvd å søke rundt på nett, men ser ikke helt hva løsninga kan være.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har resatt BIOS flere ganger og oppdatert til flere versjoner. Plugga i alle strømkablene ja. Gjorde ikke det første gangen, men da kom det opp en advarsel med en gang om å sette inn mer. Hadde en 2 pins ekstra som jeg glemte av.

 

Kjøpte meg GTX 970 fra MSI. SKal prøve å fikse en live USB nå og se om det funker. Mulig det er OS som er klikka. I'll report back.

Endret av stranden
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...