Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei alle sammen, og tilgi om dette ikke er helt riktig sted å poste meldingen - men jeg prøver meg uansett.. (linkene går til spek'n på de forskjellige produktene)

 

Jeg har bl.a. en Microsoft Surface Pro 2, med displayPort, som jeg ønsker å koble opp til min Samsung Smart TV. Jeg har også en Lenovo W530, også med displayPort (ingen hdmi, nei).

 

For å få denne koblet til teve'n, så tenkte jeg i mitt naive sinn, at jeg sikkert kan gå på Clas Ohlsson, og kjøpe en sånn displayPort til HDMI- overgang..

 

Men neida - det funka ikke gitt... Teve'n klarer vertfall ikke å vise noe bilde, men det kan virke som at hdmi-inngangen (HDMI 3 i dette tilfellet) skjønner at det er noe der... Normalt så er jo innganger som er "innaktive" "grå", men med kabelen i pece'n eller Surface'n, så blir den lys og indikerer at den skal kunne velges..

 

Uansett hva jeg - med min lille forstand - prøver på, så klarer jeg ikke å få bilde fra verken Surface'n, eller pece'n på Samsung teve'n... Har dere noen tips? Annen type overgang? Endre oppløsninger på pece'n?

 

Takk uansett for alle gode tips!

 

FMKL

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

DP har 2 type over gange, aktiv og passiv. Det er ofte at det er en aktiv versjon man må ha. Jeg skulle tro den du kjøpte var det, siden klumpen som er på HDMI delen av den, men det står ikke noe sted slik jeg kan se det.

 

Men dobbelt sjekk oppløsning og frekvens som sendes, enkelte TVer kan være kresne på dette, da de ikke er laget for å være PC monitor som takler å motta det meste av oppløsninger. Test med oppløsninger 1280x720 (50 og 60 hz), 1920x1080 (24,30,50,60 Hz). Det pleier også å være ett eget TV valg i enkelte av driverene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...