Gå til innhold

– Etter 1037 døgn med mobilen i senga, orket jeg ikke mer


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Personlig syns jeg det er deilig å ha mobilen nærme så når alarmen først går kan jeg skru den av og ligge i et minutt eller to før jeg står opp.. får nesten aldri meldinger eller folk som ringer seint utenom at det er om noe viktig lol

 

Vanlig vekker klokke gjør det same, til og med null meldinger! garantert!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg og kona sover med hver sin Fitbit One rundt håndleddet. Det har ingenting med å forsøke å vekke oss på det best mulige tidspunktet eller noe slikt, men vi har små barn og da er søvndata ganske nyttig. Det er en ting at man får statistikk om seg selv og hvordan man har det ("se så synd det er på meg i dag"), men en annen ting at man faktisk får konstatert en gang for alle hvor mange ganger man var oppe i løpet av natten og hvor lenge.

 

Vi har riktignok bare holdt på i litt over 900 døgn, men vi har fremdeles nytte av informasjonen. Kanskje det handler mer om hvorfor man gjør det og hva man kan forvente å få utav det.

 

Merk: Fitbit'en er fysisk festet på kroppen. Mulig det gir mer nøyaktig informasjon om ens bevegelser? Vi har ingen forestillinger om at den gir oss nøyaktig informasjon om hvor godt man har sovet, men man ser fort forskjell på en dårlig natt og en god natt. Se eksempel under:

post-13975-0-34630400-1430118820_thumb.png

  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...