Jump to content
AfterGlow

Netflix lar piratvirksomhet bestemme prisene på tjenesten sin

Recommended Posts

Tror ikke pris er det største problemet hadde de hatt 100 000 fimer i 4k format ville blueray filmene vært død.

 

Kunne betalt så sant man slipper VPN og proxy. Samt alle filmene er tekstet på norsk.

Share this post


Link to post
Annonse

Dette er jo blitt motbevist. Det er som DVD-bransjen, de trodde jo aldri at de kunne bli byttet ut og så ''krevde'' de at vi som forbrukere må betale mer og kjøpe mer for at de skulle spare pengene som gikk til konkurrentene eller til torrenting. Dette er krampetrekninger før de går ned. Og fint er det :D På tide å restrukturere systemet helt, det tar ikke flere uker lenger å få skrevet opp en avtale på film og få selge rettighetene til spesifikke land.

Også har vi disse storfilmerne i hollywood med fantasillion budsjett som de vil at folk skal betale for etterpå men så er de så DUMME at de ikke legger det ut på netflix med en gang, neiiii, de skal teste det ut på publikum først og i USA først før de gjør avtaler med resten av verden, SÅ, 5 år senere eller whatever når filmen er begynt å tjene dårlig i USA DA, DA vil de ha resten av verden med, MEN DA HAR JO ALLE ALLEREDE LASTET FILMEN NED. Løsningen? Nei nei, gjøre det enkelt? La oss bare saksøke folk og prøve å kontrollere nettet! Så smarte de er! Der de sitter i sin 50 etasjes leilighet helt i sin egne lille verden, hvor de tror den ville vesten (internettet) kan temmes. 
And the kicker? De skylder på pirating! HAHAHHA

Edited by BuffyAnneSummers

Share this post


Link to post

Håper Netflix kommer med en premium tjeneste etterhvert jeg hvor alt innhold som Netflix har rundt i verden er tilgjengelig og hvor det kommer mye fortere nyheter. Hadde uten problem betalt 300-500kr pr mnd for det. 

Share this post


Link to post

Personlig vil jeg fortsette å se serier med DD5.1 eller DTS lydspor. MP3 2.0 som man får ved strømmetjenestene ødelegger opplevelsen. En videobitrate på 2000kbit er også aaalt for lavt. Det er entusiastene som holder liv i piratkopieringen, ene og alene fordi at kvaliteten på produktet som tilbys gjennom Netflix er for dårlig. 1080p 10mbit videostrøm og 1510kbit DTS lyd, da snakker vi noe jeg kunne abonnert på.

Edited by Celeb0rn
  • Like 1

Share this post


Link to post

Når en får bedre bilde og lyd fra gratis tjenester enn de en må betale for så velger jeg selfølgelig den gratise

Share this post


Link to post

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...