Gå til innhold

Netflix lar piratvirksomhet bestemme prisene på tjenesten sin


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er jo blitt motbevist. Det er som DVD-bransjen, de trodde jo aldri at de kunne bli byttet ut og så ''krevde'' de at vi som forbrukere må betale mer og kjøpe mer for at de skulle spare pengene som gikk til konkurrentene eller til torrenting. Dette er krampetrekninger før de går ned. Og fint er det :D På tide å restrukturere systemet helt, det tar ikke flere uker lenger å få skrevet opp en avtale på film og få selge rettighetene til spesifikke land.

Også har vi disse storfilmerne i hollywood med fantasillion budsjett som de vil at folk skal betale for etterpå men så er de så DUMME at de ikke legger det ut på netflix med en gang, neiiii, de skal teste det ut på publikum først og i USA først før de gjør avtaler med resten av verden, SÅ, 5 år senere eller whatever når filmen er begynt å tjene dårlig i USA DA, DA vil de ha resten av verden med, MEN DA HAR JO ALLE ALLEREDE LASTET FILMEN NED. Løsningen? Nei nei, gjøre det enkelt? La oss bare saksøke folk og prøve å kontrollere nettet! Så smarte de er! Der de sitter i sin 50 etasjes leilighet helt i sin egne lille verden, hvor de tror den ville vesten (internettet) kan temmes. 
And the kicker? De skylder på pirating! HAHAHHA

Endret av BuffyAnneSummers
Lenke til kommentar

Personlig vil jeg fortsette å se serier med DD5.1 eller DTS lydspor. MP3 2.0 som man får ved strømmetjenestene ødelegger opplevelsen. En videobitrate på 2000kbit er også aaalt for lavt. Det er entusiastene som holder liv i piratkopieringen, ene og alene fordi at kvaliteten på produktet som tilbys gjennom Netflix er for dårlig. 1080p 10mbit videostrøm og 1510kbit DTS lyd, da snakker vi noe jeg kunne abonnert på.

Endret av Celeb0rn
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...