Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg jobber med et prosjekt nå der jeg trenger en webdesigner og muligens grafisk designer en periode til min bedrift. Hvor finner jeg en rimelig webdesigner og/eller grafisk designer som jobber freelance, slik at det ikke blir alt for dyrt, og som er helst norsk (ikke utenlandske nettsider, da jeg ønsker å ha kontakt med, og mulighet til å møte personen)? Det fungerer for meg at webdesigneren kan wordpress og ikke nødvendigvis kode en nettside fra bunnen av, men jeg sliter med å finne noen freelancere innenfor webdesign og grafisk design. Hvor finner jeg dette? Er det noen nettsider med norske freelance-designere? Eventuelle forslag til konkrete personer jeg kan benytte meg av om dette ikke finnes?

All hjelp settes pris på.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det finnes flere webutviklere her på forumet - meg til eksempel - som helt sikkert kan hjelpe deg.

Anbefaler deg å utforme en presentasjon av prosjektet ditt, samt litt detlajer rundt punkter du søker hjelp med.

De fleste webdesignere som jobber på oppdrag har en fastsatt timepris, og trenger derfor en så detaljert beskrivelse om hva som skal gjøres for å estimere en antatt totalkostnad.

 

Jeg for min del jobber ikke med ferdigløsninger som wordpress, joomla eller drupal, men skreddersyr nettløsninger fra bunnen av på egen platform. Jeg setter naturligvis opp et skreddersydd administrasjonspanel som sluttbruker kan benytte for å administrere innholdet på nettsiden - om ønskelig. Utforming, og evt. videreutvikling, er det jeg som tar meg av.

 

På gjenhør, og lykke til...

Lenke til kommentar

Du finner som Yawa sier mange her på forumet, inkludert meg selv. Jeg anbefaler deg også å ta kontakt med Westerdals (gamle NITH), det er veldig ofte firmaer retter seg til skolen for kompetanse, og vi studenter gjør en jobb som dette oftest billigere en andre. Sender du meg en PM kan jeg sette deg i kontakt med foreleseren som har ansvar for webutvikling på skolen, han vil sannsynligvis da poste jobben på intranettet vårt, eller sette deg i kontakt med interessenter. 

Endret av chri-ot
Lenke til kommentar
  • 3 måneder senere...
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...