Gå til innhold

90-tallsprogrammene som forsvant (Ekstra)


Anbefalte innlegg

  • 2 år senere...
Videoannonse
Annonse

jeg trur vi hadde fått en mye bedre liste om de hadde brukt en annen overskrift. begrense seg til 90 tallet ? alle windows frem til windows 2000 var utrolig dårlig og/eller buggete. og det var ofte lettere å forholde seg til msdos om spill var installert. jeg håper dere faktisk tester en 90 talls pc med 16bit OS og knuser minnene deres. 

Lenke til kommentar

For oss som brukte Amiga var Directory Opus en soleklar favoritt.  Dette var/er en filbehandler som har helt vanvittige konfigurasjonsmuligheter. Programmet finnes fortsatt (kun for PC), men de siste Amiga-versjonene (tror den siste het Magellan II) var hinsides, da de kunne kjøres i Workbench-replace-mode.  For å si det på PC-språk: Directory Opus tok over Desktop'en og man hadde alle herlighetene tilgjengelige fra man bootet.  

Endret av Burgomatic
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Ja, DOpus er faktisk et av de programmene jeg mener er verdt pengene sine, det bruker jeg daglig. Begynte på Amiga, og fikk tak i piratkopi til Windows, før jeg fikk litt bedre økonomi så jeg kunne kjøpe det. Et eksempel på at piratkopi noen ganger gir et salg.

CCE (Cinema Craft Encoder) kombinert med DVD Rebuilder, Free DVD (og et par til tror jeg) var oppskriften på en god DVD-kopi for "hundre år siden".
Husker også jeg kjørte et program som ga multitasking i DOS, brukte dette for å ha 2 noder av BBS'en oppe samtidig.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...