Gå til innhold

Outlook - Send e-post til flere e-postadresser


Skaug

Anbefalte innlegg

Hei!

Finnes det noen som har god erfaring med Outlook? Vi bruker Outlook i forbindelse med jobben, hvor det blir sendt ut informasjon via e-post.

 

Når en e-post skal bli sendt ut, så er det ønskelig at én kontakt med to e-postadresser oppført skal motta meldingen på begge e-postadressene. Men når denne kontakten velges, så velges automatisk den første e-postadressen som står oppført.

 

Har forsøkt å søke meg litt frem, men står nå fast..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er det to individuelle mailkontoer? Eller er det én konto med flere alias? Kan hende det finnes mer elegante løsninger, men om det er det første så kan jo vedkommende legges til som to separate kontakter, f.eks. 'Ola Nordmann arbeid' og 'Ola Nordmann privat', og da knyttes til hver sin mailadresse.. Hvis det er det siste så vil vel uansett begge mailene havne i samme innboks.

 

I følge denne artikkelen så er det en funksjon for å sende til kontakter med flere adresser, men da kun fra Kontakter-visningen og det er i mange tilfeller ikke så praktisk: http://www.slipstick.com/outlook/contacts/sending-email-contact-addresses/

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...