Gå til innhold

[Løst] Kjøpe tv nå eller vente på 2015 modeller


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg kan vel kalles over middels interessert i teknologi og elektronikk, men mest i form at data.

Har akkurat flyttet og kikker etter tv (noe jeg forsåvidt har gjort i en god stund nå 2-3 mnd'er).

 

Har nesten slått til på HU7505, meeen litt usikker på om jeg skal gå for 4K da nesten alt av filmer jeg har er i 1080p samt at den kommer til å bli brukt til litt spilling fra HTPC'en. Bruker nesten ikke tv'en til selve tv-signaler, kanskje 95% som pc monitor. Hvordan er det egentlig med 4K som monitor, blir ikke alt veeeeldig lite og vanskelig å lese fra sofa posisjon (2 - 2,5m unna)?

 

Noen som har kjenskap til Win 10 og forstørrelse ift. bruk av 4K tv som monitor?

 

Nå er det slik at jeg faktisk må ha en ny tv nå da den gamle ble stående i leiligheten jeg leier ut. Det jeg sitter litt å funderer på er om jeg skal kjøpe en FHD (billig) 32" tv til stuen i påvente av nye 2015 modeller og heller flytten den inn på soverommet når de nye 2015 modellene kommer på markedet.

 

Jeg ønsker veldig gjerne litt input på hva andre med litt mer teknisk kompetanse. Har lest litt om HDR osv. men lurer egentlig på om det er veldig viktig. Sitter med forståelsen at så lenge 4K tv'en har HDMI 2.0 / HEVC støtte så er de "fremtidsrettet" og kan overføre 4K i 60fps. Noe mer man bør tenke på?

 

Ser frem til å høre litt input fra dere, og gjerne kom med forslag til en billig og allright 32" samt en større (helst 4K) 50-55" stue tv. Kvier meg litt for evt. å kjøpe en FHD 50-55" da jeg er redd det veldig fort blir "gammel" teknologi.

 

matta

Endret av matta1985
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vel, vet ganske lite om disse tingene, men hvor mye skal du bruke på dette kalaset? En fordel med 2014-modellene, er at de ble kjøpt inn i store kvanta før kronekursen falt. Helt nye modeller koster jo gjerne en slant i utgangspunktet, så det ekstra påslaget pga svak krone kommer nok til å svi litt...

 

Men, vet godt hvordan det er når man kvier seg for å kjøpe "gammel teknologi", så jeg ville gått for noe a la denne: https://prisguiden.no/sok?q=KDL-32W705BB

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...