Gå til innhold

Koselige spill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fall Out serien liker jeg, RPG som man kan ta det rimelig rolig i og ikke trenger å stresse, ellers har man kabal.. og ikke minst poker ;-) folk koser seg så forskjellig. Jeg kan finne på å fyre opp World of Warcraft bare for å gå på en liten oppdagelseferd får å evnt fiske litt på et avliggende sted..

 

Men hvor koslig man har det kommer vel litt an på hvor lett man blir frustrert av forskjellige ting, jeg personlig blir mer frustrert og irritert over av en kabal som ikke går opp enn at jeg blir ganket av en lvl 100 mens jeg fisker litt stille å fredlig.. man kobler av så forskjellig :-)

Lenke til kommentar

Kommer jo litt an på hva man tenker på som koselig. Jeg tenker spill som også hovedsakelig kan være stressende, men som i bunnen har en ganske koselig stemning, der man av og til kan få lyst til å stoppe helt opp og bare se på verdenen.

 

Uansett tenker jeg iallefall Nintendo og det meste de har rørt på, inkludert de gamle Rareware spillene (spesielt Banjo Kazooie).

Ellers, av diverse jeg kommer på: Little Big Adventure 2, Den Lengste Reisen, Beyond Good & Evil, World of Warcraft, Europa 1400: The Guild, Heroes 2, Gothic 2, Truck Simulator 2 (med en litt rolig radiokanal i bakgrunnen), de fleste 2d platformerne fra NES/SNES tiden, flere av de gamle Squaresoft spillene, gamle rollespill på alle platformer som ikke er rene hack'n slash eller dungeon crawlere, og generelt adventure spill fra 90-tallet(Lucasarts, Sierra og Brøderbund) men også enkelte nye, som The Book of Unwritten Tales og Machinarium. Mye "gammelt" her, så skal nok ikke se helt bort i fra at nostalig har en viss innvirkning på mine valg ;)

Endret av BzWarm
Lenke til kommentar

The Crew. Startet på den ene siden av kartet, satte checkpoint på den andre siden og peiset på. Tok litt over førti minutter å komme i mål, og det var i rett linje. Man kan utforske her i månedsvis om man vil, uten å faktisk gjøre noe som helst.

 

Et eller annet MMORPG: Stort sett laget for å kose seg. Anbefaler Wildstar på det sterkeste. Savner Lord of the Rings Online noe sykt, men det er jo så vidt jeg vet ikke i drift lengre. Skjønt etter Mines of Moria-expansionen mistet jeg interessen.

 

Star Wars: The Old Republic: Ikke bare et knallbra spill, men også helt gratis - så fremt du ikke gidder spille med andre, og tar det for historien sin del. Da må du nok betale litt. Er jo tross alt teknisk sett et MMORPG. Burde helt klart vært gitt ut på nytt som rent single-player.

 

Marvel Heroes 2015: Kort sagt Diablo + Marvel-universet, og 100% gratis. Nærmer meg faretruende fort 200 timer i det spillet, og det blir fort 200 timer til. Minst. Det er også gratis, og bruker F2P-modellen. For det første er det eneste du ikke kan få med å bruke spill-penger er kostymer, og de er 100% valgfrie. Det eneste er at du kan slenge på diverse bonuser på kostymene, men du har et kostyme når du starter uansett. Flere er ikke nødvendige. ALT annet kan du kjøpe med spillpenger du tjener ved å spille. Når det er sagt anbefaler jeg deg å ikke se det som 100% gratis, men heller "betalt det du vil". Legger du to, tre hundre spenn i det vil du få en solid start. Tre hundre spenn for dette, eller fem hundre for et spill som varer noen timer? Lett valg, i grunnen. MH blir for den saks skyld også oppdatert rimelig ofte. Senest i januar ble Winter Soldir spillbar (og dermed er vi oppe i 43 eller 44 spillbare folk), og Iceman kommer i februar. Mer historie-content kommer i mars (etter planen), og vi får nye måter å spille på, achivements, hele tea-up systemet blir solid overhalt og så videre. Kort sagt anbefaler jeg på det sterkeste å gi det en sjanse.

 

BTW Marvel Heroes 2015 vant for øvrig "Best overal MMO of 2014" på mmorpg.com, og slo dermed spill som Wildstar, World of Warcraft, Elder Scrolls Online, Final Fantasy XIV: ARR og Guild Wars 2. Ikke verst for et lite gratisspill. :)

 

Legend of Grimrock 2: Ikke spilt dette selv ennå, men har hørt mye bra om det. Jeg elsker denne sjangeren, og det er definitivt spill man kan kose seg med.

 

Galactic Civilizations 3: Man kan ikke bare bruke månedsvis på å utforske og kolonisere verdensrommet, men man kan bruke minst like lang tid på å lage egne romskip. Og da bruker jeg "romskip" svært løst. I GalCiv 2 suste jeg gjennom galaksen i en støvsuger. 'nough said. :p

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...