Gå til innhold

GTA 5 - PC


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hacker selv på gta, gøy som faen!^^

 

Tho, gir ikke peng elns til folk, bare spawner inn shit^^

 

Jeg har selv gjort det, men det var i begynnelsen i 2-3 dager i april, men jeg sluttet å gjøre det fordi det gjorde spillet ekstremt meningsløst. Ja det er kanskje gøy den første gangen dersom du aldri har gjort det før.  

Lenke til kommentar

Hvis mange nok gjør det litt bare for å prøve så blir det fortsatt så mye at det ødelegger for alle. Bare ikke fall for fristelsen. Burde vært egne servere for småunger.

 

Kommer an på hvordan du ser på det. Dersom "alle" prøver det litt, men samtidig da burde det bli sterkt redusert. Jeg stoppet å gjøre det når Rockstar Games patchet ScriptHook V for første gang, men nå finnes det en bypass.

Lenke til kommentar

Jepp, det er jo så sykt gøy å konstant bekymre seg om å miste flere hundretusner i ingame verdier, samt bli merket som en cheater selv å risikere å miste tilgang til online delen av spillet forde noen kids synst det er dritgøy å spawne fult av pengesekker rett over deg. Folk skal få gjøre akkurat det de vil på private servere å singelplayer. Men jeg som mange andre kjøpte dette spillet på PC for å spille online delen da jeg selv har rundet historien helt tilbake på når det kom ut til PS3, å da har jeg som sakt ikke lyst å rave rundt i en halvdød verden på en privatserver å drepe NPCer, men faktisk spille sammen med andre levende mennesker. Noe som dessverre er umulig å gjøre nå uten du har en stor vennegjeng å spille med, akkurat på grunn av cheaters...

  • Liker 9
Lenke til kommentar

Hvis mange nok gjør det litt bare for å prøve så blir det fortsatt så mye at det ødelegger for alle. Bare ikke fall for fristelsen. Burde vært egne servere for småunger.

Det finnes forsåvidt egne sessions for disse idiotene som de kan bli kastet til dersom de jukser eller er "bad sport" ,men har inntrykk av at det er altfor vanskelig å bli sendt dit i praksis. Men idéen med egne serversessions for juksere er veldig bra. Da får man helt egne serversessions for alle er idioter og ingen prøver å spille spillet som det er ment å spilles.

Lenke til kommentar

Når rockstar klarer og lage et spill som GTA V, så tror jeg at de ikke skal ha noe problem med å lage en bra anti-Cheat.

Igår fikk jeg også et lass med penger fra en tysker som jukset (Sperret meg inne i en skiheis å droppet tusenvis av pengesekker på meg). Håper virkelig ikke at jeg blir bannet nå. Noen gode tips til å fjerne pengene? Bruke alt på strippere?

Endret av Papirkurven
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...