Gå til innhold

Cities: Skylines-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har "smoking ban" og gratis brannvarslere som policy, så branner er ikke et stort problem hos meg. Et tips til de som kanskje ikke har prøvd det.

 

Storfornøyd så langt med dette spillet. Bingespilling som da jeg var ung.

 

Et annet problem som kan hindre brannvesenet er jo trafikk.

Lenke til kommentar

Litt off-topic, men noen som huserk SimCopter to Streets of SimCity? SimCopter var et heikopterspill, og Steets et bilspill. Det interessante er at begge kunne bruke byer man har laget selv i SimCity 2000. Hadde vært tøft om noen tok det konseptet videre, så vi kunne bruke byer fra f.eks Cities: Skyline i bilspill.

Lenke til kommentar

To kjappiser. Har ikke startet ennå, men er kommet til menyen. Det går sakte men sikkert fremover. :p

 

1. Ser på Steam Workshop at jeg har 0/3 mods installert. Kan jeg bare ha 3 mods totalt? Med en mod for å få større kart og en for å få evig penger er det jo bare en enkel mod igjen da? (liker å ha evig penger i starten, så jeg slipper å tenke på det når jeg prøver å sette meg inn i spillet. Er mer enn nok av andre ting å plages med.) ;)

 

2. Prøvde å klikke Asset Editor, men ingenting skjer. La oss si jeg vil prøve å lage en egen bygning. Hvordan går jeg frem? Hvis jeg ikke gjør det via AE, hva er den til, egentlig?

 

3. Og btw, det er vel mulig å spille til evig tid? Det er ikke som i f.eks Transport Tycoon, der man automatisk får game over når man når en viss dato?

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar

Jeg tenker det betyr at du har 0 av 3 mods aktivert. Spillet kommer med tre mods. Du kan sjekke dem og aktivere dem i content manager.

 

 

Asset Editor kan ikke lage bygninger per se - det må man gjøre i et program for 3D modellering først, og så importere.

 

Det du kan gjøre i Asset editor er å importere disse modellene.

 

Ellers kan du åpne eksisterende modeller i spillet og justere utseendet med egne props osv

Lenke til kommentar

Ah, skjønner. Tenkte ikke over at det var antall mods jeg har, ikke antall jeg kan ha. :p Vanlige bygninger osv går uansett på Assets, ikke mods. :)

 

Fikk testet det litt nå, og kom opp i hele 240 innbyggere. :) Men nå blir det nok litt youtubing for å finne ut hvordan jeg gir folk vann, strøm, kloakk osv. Men spillet lover svært bra. :)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-tDbelX

Vann legger du i vannledninger under bakken, strøm går sømløst via bygninger, men strømsonene er ikke så store så kan hende de må suppleres med kraftledninger. Må også koble kraftverk til strømnettet.

 

Kloakk er bare å koble til et sewage outflow-pipe opp til vann-nettet, gi pipen strøm og sørg for at den spyr ut vann som IKKE renner i samme retning som der du suger opp vann fra.

Endret av Slettet-tDbelX
Lenke til kommentar

Noen som har fått hydro plant til å fungere? Det ender alltid opp med oversvømmelse eller null effekt :S

 

attachicon.gifupraktisk.png

Har kun sett det på Quill18's video, men du må ha en elv med kraftig nok strøm, og vannet vil stige bak demningen så det er nok mest fornuftig å plassere den ett sted som tåler litt vannstigning. Den begynner heller ikke å produsere strøm før det er nok vann i magasinet.

Se denne videoen fra 10:46 og litt frem, og fra 19:00

Lenke til kommentar

Sett litt på dette, håpet at det skulle bli bra, og det ser virkelig ut som det er det:

http://www.metacritic.com/game/pc/cities-skylines

 

9.8 blant brukerne er ikke helgærent....

Nja, jeg vil si 9.8 er tvilsomt. Det er rett og slett alt for høyt til å være realistisk, så det kan tyde på at folk bare klikker i vei på topp karakter, gjerne uten engang å ha prøvd spillet. Jeg foretrekker helt klart en rask titt på Gamefaqs. De har en liste og Critic Reviews, så det er lett å se hva anmeldere mener. Men for all del, også de ligger på 8/10 og oppover. ;)

 

http://www.gamefaqs.com/pc/831918-cities-skylines/critic

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen som sliter med søppel i byen? Er vant med Simcity å ha et kast hvor lastebiler henter for hele byen, her virker det ikke sånn.

Plasserte et kast nærme industrien så innbyggerne skulle være glade, men likevel så sliter byen med søppel selv om kastet ikke er fult?

Jeg sleit litt når jeg passert 15k innbyggere, og til tross for at jeg har 5 brennselfabrikker, eller hva faen det heter, og resirkulering i alle distriktene, så er det helt på nippet at det holder seg rent i byene. Foreløpig er det bare bosset jeg har lagt merke til som kan virke litt ubalansert.

 

Bossbilene henter bosset over alt, men trafikk og avstand har en del å si. Det er også viktig å passe på at fyllingene ikke er fulle, da slutter bossbilene som tilhører disse fyllingene å hente.

Lenke til kommentar

Digger spillet, men synes det er veldig ubalansert med tanke på folketall. .

 

Har allerede en ganske stor by i størrelse, og har hundrevis av bolgiblokker som rager alt fra 7-8 etasjer til gigantiske skyskrapere. I tillegg til store villaområder. Likevel er det bare 12K innbyggere.

 

Har noen av dere vært på ett "tettsted" med slik bebyggelse?

 

For ikke å snakke om trafikken. Har ett stort gårdsbrukområde som har tilgang til motorvei fra begge endene. Likevel er det trafikktettheten på det høyeste selv med seks felts veier, og ingen fireveis kryss. I tillegg til tog med personal og godshåntering inne på landbruksområdet, finnes det også undergrunnsbane, og en bussrute. Kollektivtransport er også gratis i min by. Også konteinerhavn like ved. Det genereres esktremt mye trafikk i forhold til selve industrien. Faktisk latterlig mye egentlig..

 

 

 

Ett eksempel på at det genereres ekstremt mange kjøretøy var når jeg skulle opprette bussruter. Laget fem ruter hvor tre overlappet hverandre. Det ble så mange busser at jeg fikk trafikkork med bare busser:))

 

 

Men liker utfordringen med å finne lure løsninger på veinettet, så jeg klager ikke. Men finner det likevel litt overdrevent.

Endret av annonaki
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...