Gå til innhold

Trio - Rihanna, Paul og Kanye


G

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Du hører han bryter med ren fremførelse, selv om han benytter autotune. Så jeg vil si det er et tydelig signal om mangelfulle evner.

 

Ok, jeg tar kanskje litt hardt i da. For etter å ha lyttet over om igjen, så er fremførelsen av Kanye selvbehersket, men man forstår han har lite ekstra å gå på. Kanye har ingen sangstrupe å juble over. Sjekk hvor mye han holder igjen ved 2min og 15 sek fram til og med 2 min og 19 sek.

 

Men for all del smaken er som baken. Og i dag har vi jo et hav av populære artister som ikke kan synge bra nok, som reddes av autotune og sikkert en god dose ettermanipulering.

 

Men, dette ser jo ut som det ferdige produktet, og da forventer man litt mer finpolering eller hva?

 

Dessuten så blottlegges gruppen med den nakne framførelsen, hvor masse ekstra lydeffekter er fraværende. Det er jo også hensikten å lage en litt mer klassisk fremførelse, kanskje mhp. at Paul deltar.

 

Kanye sliter litt med at han direkte blir "sammenliknet" med Rihanna som bare er en helt fantastisk mye bedre sangartist.

 

Er det ikke litt feil å ikke ha en så stor stjerne som Paul McCartney litt for seg selv? Kun Rihanna og Kanye har soloframførelse i dette klippet. Det kan jo seff. være at Paul har insistert på å forbli litt i bakgrunnen, og sagt at han ikke ønsker å fokuset her da. Skal jo ikke se vekk i fra det heller.

 

Tenker spesiellt på dette stykket. Høres jo ut som han mangler sanginnlevelse og omtrent bare snakker ut ordene istedetfor å synge de fram.

 

https://www.youtube.com/watch?v=kt0g4dWxEBo#t=50

fra 50 sekunder og fram til cirka 1 min og 4 sek ut i videoen.

 

(fikk ikke URL over til å starte ved 50 sek på min Chrome-browser)

Endret av G
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...