Gå til innhold

Xenoblade Chronicles X - Diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse

Mest fordi de er så dårlig dubba, ikke fordi de er bra. 

 

Det beste er stemmene til Xord og de andre face-robotene. Bonde-aksent britisk høres bare merkelig ut i et episk JRPG der alle ser japanske ut. Samme med The Last Story også.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Jeg har ikke testet de japanske stemmene i Xenoblade, men jeg har spilt såpass mange spill med amerikansk-engelske stemmer at det var forfriskende med en britisk dub. Jeg håper det samme studioet kommer til å dubbe flere spill, men det er nok usannsynlig mtp hvor sjelden det er at noe kommer ut i UK før USA.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
  • 3 måneder senere...

Ikke for å være party pooper, men jeg blir mer og mer skeptisk til dette spillet jo mer jeg hører om det. Fokuset ser ut til å bli open world og free roaming, mens selve hovedhistorien kan fullføres på rundt 12 timer. Det var hovedhistorien som gjorde Xenoblade til et så godt spill mens all sidequestingen var mest noe jeg holdt ut med for å komme videre, så hvis Chroniclex X bare blir Skyrim med mechs så står jeg over. Hadde jeg allerede eid en Wii U så hadde jeg nok kjøpt det for å teste uansett, men siden jeg tenkte å kjøpe en Wii U kun for dette så stiller jeg høyere krav. Uansett, time will show.

Lenke til kommentar

12 timer mainquest høres ikke så ille ut, "problemet" mitt med XC var at det poppa opp en million sidequests/gathering quests overalt, og jeg med min OCD prøvde å gjøre ALT i et område før jeg gikk videre i storyen. Altså kom jeg aldri halvveis i storymode engang, har prøvd 2 ganger.

 

Det ble for kjedelig å lete etter blomster og smådyr.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...