Gå til innhold

Den Store Samsung Galaxy S6 Tråden


  

249 stemmer

  1. 1. Skal du Kjøpe Samsung galaxy S6?

    • Ja! :)
    • Nei! Det er ikke verdt det!
    • Jeg venter til den går ned i pris ;)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ganske stygg. Tror det er usannsynlig at den får 4gb RAM og 4K-skjerm, spesielt før en Note-mobil kommer med det samme. Og 8K-videoopptak? :p

 

Det blir sikkert en pen og bra mobil med noen kjekke, nye funksjoner. Tror det er mer sannsynlig at den kommer med en QHD-skjerm som er mellom 5,2 og 5,5 tommer stor og kommer med 3gb RAM.

 

Edit: Ser at spesifikasjonene nå er byttet ut med mer realistiske.

Endret av FixedFrequencies
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det bildet fant jeg på nettet fra 2013 så ingen vet utseende enda.

Det ryktes at S6 får forbedret fingeravtrykk sensor/home key, med liknende egenskaper forhåpentligvis som Apple sin , at man slipper å stryke.

Og da må hjemme knappen bli større enn på Alpha og Note 4 , eller slik som i bildet over her.(rund eller mer kvadratisk for å fange opp nok av avtrykket uten sveiping).

 

 

Antutu benchmark server database avslører en testet telefon SM-G925F som antas å være kommende Galaxy S6 (G for galaxy).Note4 heter SM-Nxxx (N for Note). Galaxy Alpha heter SM-G850F (G for Galaxy)

Dette var tydeligvis exynos utgaven av en kommende telefon.

Ingen grunn til å ikke tro det er Galaxy S6 Exynos versjonen. Snapdragon versjonen vil jo inneha samme specs .

Testdata lest var følgende

Modellnavn SM-925F

Soc 64-bit, octa-core Exynos 7420 /Mali-T760 GPU

3GB ram

32 GB Internminne

5.5-inch Quad HD (1440 x 2560) display (2K)

20mp bak kamera

5mp front kamera

Android 5.0

Samsung-Galaxy-S6-AnTuTu-01.jpg

Endret av syar2003
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hersker rykter om at en veldig nedstrippet utgave av TouchWiz, blir spennende å se hva det eventuelt måtte innebære. Ellers så har jeg fått sterke meldinger om at både utskiftbart batteri og minnekort er sløyfet. Hvorfor minnekort er sløyfet i og med at de har klart å få til en kombiløsning med to trays på Galaxy A-serien forstår jeg ikke helt, men lekket informasjon om modeller og priser indikerer vel det samme ettersom telefonen angivelig skal komme i 32, 64 og 128GB modell.

 

Videre så har jo Qualcomm mer eller mindre bekreftet at de har mistet Samsung som kunde, ergo så blir det Exynos modell til alle mann, inkludert oss her i Nord. Det er jo en stor ripe i lakken for de som eventuelt er glad i custom roms og triksing fra tredjepart, støtten for Exynos er som kjent fryktelig laber da Samsung ikke gir ut noe nødvendig informasjon til utviklere i forhold til SoC og i og med at alle andre blir å kjøre Qualcomm Snapdragon 810/811 så betyr det en helt mengde ekstra arbeid for å støtte en enkelt modell kontra "alle andre".

 

I så måte så er det ekstra spennende å se hva en eventuelt ny og nedstrippet versjon av "TouchWiz" vil kunne innebære for de av oss som ikke er videre begeistret for TouchWiz.

 

 

Det meste av spenning knytter seg vel for det meste til utforming, design og materialvalg. Og hvordan nye TouchWiz vil se ut og fungere i praksis. Spesifikasjonene er vel mer eller mindre kjent, det blir jo det som er listet ovenfor og det er ingenting som er verken spennende, spesielt nytt eller overraskende på den fronten. En del vil vel reagerer (negativt) på manglene utskiftbart batteri og manko på minnekortstøtte, blir vel trolig ikke vann/støvtett heller?

 

 

Om en startprislapp på type 6500-7000 kr viser seg å stemme så må Samsung virkelig slå på stortromma hva gjelder design og det hele, for spesifikasjonene fenger vel ikke såpass til at en slik prislapp burde tilsi at salget skal ta seg opp etter skuffende resultater med både Galaxy S4 og S5.

Lenke til kommentar

http://www.itavisen.no/nyheter/de-hevder-dette-er-galaxy-s6-345511

 

wgeegqge.png?itok=Fp0GDYLA

 

* Samsung Galaxy S6 32 GB: 6 464 kroner
* Samsung Galaxy S6 64 GB: 7 327 kroner
* Samsung Galaxy S6 128 GB: 8 190 kroner
* Samsung Galaxy S Edge 32 GB: 7 327 kroner
* Samsung Galaxy S Edge 64 GB: 8 190 kroner
* Samsung Galaxy S Edge 128 GB: 9 054 kroner

 

Håper, og tror, at det kommer to versjoner av denne telefonen.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...