Gå til innhold

Salg av ny, montert PC.. er jeg realistisk?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er du utvikler kjenner du vel en del som spiller. Er det ikke verdt å høre med kjente om noen er interessert før du tar jobben med å demontere. Eventuelt også la anonse på f.eks 10K ligge ute litt. Hadde det vært meg hadde jeg ofret litt for å slippe demonterings/retur-jobben.

Lenke til kommentar

Det er jo mulig å gjøre noe med senebetennelsen du føler på. Behandling eller å begynne å trene hvor du bruker armene. Siste har hjulpet mye for meg. Men en blir ofte aldri helt kvitt dette..

 

Derfor har jeg isteden begynt å spille med en håndkontroller. Det kan også være litt ubehagelig til tider. Men ved å ikke bruke tastatur og mus i XX timer hver dag og med trening så er det håp altså.

 

Men ser ut som du har bestemt deg for å benytte deg av angre retten. Lykke til :)

Endret av LarZen
Lenke til kommentar

Heh.

Jeg er 38 og liker fortsatt å spille , men det går stort sett på enkle spill som jeg kan sette fra meg.

 

Har hatt en regel de siste ti årene og det er at alle spillene må kunne settes på pause eller du skal kunne gå fra dem om feks kona eller barna ønsker noe (eller våkner sent på kvelden, har 2 åringer ) .

 

Derfor spiller jeg som regel ikke Mmorpgs ( alt for tidkrevende ) og holder meg heller til spill som er nesten 100% enkeltspiller.

 

 

-Tilbake til Topic :

 

Når det gjelder prisen på maskinen din så har du sikkert kunnet fått det samme som du ga for den ved å påpeke at du nettopp kjøpte den og har testet maskinen og den er stabil og grei.

 

Men det er ikke dumt å bruke angrefristen sin heller.

 

Cpu'en kan du få helt ren ved å bruke mange finurlige løsninger , har du en liten dasj med feks spylevæske til bilens vindusvisker kan dette brukes som en nødløsning og kombinasjonene med kaffefilter eller feks mikrofiberklut til vindusvask er heller ikke så dum.

Endret av Malvado
Lenke til kommentar

LarZen: Ja, uten trening ville jeg vært krøpling nå. Kan jobbe hele dagen uten at jeg merker stort, men orker ikke drive noe særlig på fritiden, det blir for mye belastning per dag..

 

Fant også ut at jeg ikke får særlig stor glede ut av spilling lenger heller. Kanskje jeg er blitt for gammel og anhedonisk. :)

 

Det er jo noe med det å sitte foran en PC skjerm å bruke mus & tastatur hele dagen på jobb. For så å sette seg i samme miljø når en er hjemme. Det sier seg selv at det kan bli krasj for endel...

 

Alder har ingenting å si. Jeg kjenner flere som er nærmere 60 år som spiller nesten hver dag. Trikset er å finne noe å spille som en finner underholdende og spennende.

 

PC er jo også dyrt når en skal ha litt bra innmat. Noe din maskin er et eksempel på.

 

Var jeg deg så hadde jeg vurdert følgende:

 

Sette PC i stua koblet opp til TV. Kjøpe et trådløst tastatur med trackpad og en trådløs håndkontroller. Da kan du se film og serier etc og spille alt det som måtte finnes på Steam i Big Picture Modus.

 

Eller så hadde jeg plukket den ifra hverandre og sendt den tilbake. Puttet 10.000kr på kontoen igjen. Og brukt resten på en Playstation 4 for dem dagene du vil ha avslappet casual spilling i sofaen bort ifra jobb miljøet.

 

:)

 

EDIT: Og ha i bakhode at det er mulig vi får VR i år. Er det noe du vil gå glipp av? Kommer fristelsen til å bli så stor når det kommer at du kommer til å angre at du solgte maskinen din?

Endret av LarZen
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...