Gå til innhold

Spillanbefalninger fra 2014


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Veldig fin tråd. Har spilt en del av spillene her og noen har jeg i backloggen. Personlig ville jeg nok ikke hatt med Among the Sleep. Ikke skummelt og ikke spesielt bra heller. Ville kanskje prøvd å få plass til Costume Quest 2, selv om det ikke er spesielt utfordrende og er et hakk svakere enn eneren. Har også hørt mye bra om Transistor, men det har jeg ikke spilt enda.

Lenke til kommentar

Herlig tråd. Mine topp 3 på listen over årets spill er faktisk helt identisk som din. Den eneste kritikken jeg kan komme med umiddelbart er vel at QTE-driten til Telltale ikke hører hjemme her (de bør for øvrig også regnes som AAA, i tillegg til South Park), og at Qvadriga selvsagt må med.

 

Og et tips til alle som ønsker å spille gjennom de siste årenes desidert beste spillopplevelser, Kentucky Route Zero- spillene: Pass for all del å få med dere de små mellomutgivelsene mellom episodene, spesielt "The Entertainment." De er flotte opplevelser i seg selv, og gir deg mye informasjon som gjør hovedepisodene mye sterkere følelsesmessig om du spiller alt i kronologisk riktig rekkefølge.

Endret av Husam
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...