Gå til innhold

Kamptråd - Manchester United vs Southampton


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Virker som om både Rafael og Shaw kan være tilbake igjen til denne kampen. Rafael trener for fullt fra i morgen, og trenger antakelig bare å bruke maske. Med Shaw så trodde de han hadde slått opp igjen den skaden som holdt han ute i over en mnd, men ser ut til å være mye mindre alvorlig der også.

 

Fellaini og Rojo er antakelig ikke med. Blind er antakelig klar, men ettersom han har vært ute såpass lenge, og at Carrick fikk hvile forrige kamp, så er vel benken det nærmeste han kommer.

 

Tror nok vi starter 352 denne kampen også. Hadde vært kult med Di Maria og Herrera på midt ja! (Selv om det kanskje kunne blitt litt vel skralt bakover.)

Lenke til kommentar

Tror nok vi starter 352 denne kampen også. Hadde vært kult med Di Maria og Herrera på midt ja! (Selv om det kanskje kunne blitt litt vel skralt bakover.)

 

Jeg syntes ikke wingbacks styrker noe særlig både fremover eller bakover. Kan nesten like gjerne spille med en flat 5-er bak.

Lenke til kommentar

Nei, var en god porsjon flaks som ga seier i den kampen... Men tror likevel vi knapt kommer til å se noe annet enn 352 resten av sesongen fra LvG.

Egentlig veldig merkelig siden de beste kampene i år har kommet når vi har spilt med 4 bak. Men ja virker som om det blir formasjonen fremover, siden LvG er sta som f med den "philosophyen" sin.

Lenke til kommentar

Tror United skal klare å vinne, selv om jeg alltid er usikker mot topplagene denne sesongen. På hjemmebane har vi spilt 8H-1U-1B denne sesongen. Tapet kom for Swansea i åpningen (eneste kampen vi har sluppet inn mer enn et mål hjemme), og uavgjorten mot Chelsea. Men samtidig så har vi ikke vært helt på topp i juleprogrammet/de siste kampene, så blir spennende å se!

Endret av blured
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...