Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

"Prøver du deg på han igjen, kommer jeg ikke til å godta vennskapet deres"


Anbefalte innlegg

 

Det er ikke håp for TS. Hjernevindingene har rustet.

 

 

Tro det er værre enn det gitt, rustløser hadde kanskje hjulpet på det, men dette er mye værre desverre..... ;)

 

 

Vi har vel i grunnen forsøkt det meste her nå uten at det når frem til TS alle sammen som har deltatt i tråden, så det er kanskje like greit å la det ligge......

 

Hun får heller forsøke på nytt å lese alle svarene hun har fått, så er det bare å håpe på at det når frem til henne etterhvert.......

 

Jeg melder i hvert fall pass her........

Endret av fotonisse
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Nå tror jeg dere går litt i angrep fordi dere har fått et dårlig inntrykk av meg, og dermed ser på dette dom absurd. Se på historien sånn her;

 

Ida og Thomas er kjærester. Dem er sammen i 4 år, før forholdet tar slutt. Det er Ida som slår opp. Hun har vært i forhold siden hun var 16 år, og vil kjenne litt på det å være singel. Ida og Thomas fortsetter å ha god kontakt om venner. Finner på ting osv. Etter halvannet år, får Thomas seg ny kjæreste (Hanna). Hanna er skeptisk til vennskapet til Thomas og Ida, og nekter å godta at dem skal være venner, finne på ting osv. Thomas forteller Ida om dette. Ida blir veldig lei seg, og synes det er dårlig gjort å miste vennskapet fordi han får seg dame. Dem ringes litt og sender meldinger bak ryggen til Thomas' nye kjæreste. Er ingenting galt i det dem snakker om, Thomas gjør det bare for å skåne kjæresten. Så innser Ida at hun savner Thomas og vil ha han tilbake som kjæreste. Hun spør han om det er noen mulighet for å bli sammen igjen. Thomas sier at han nå er sammen med Hanna, og at Ida har hatt sin sjanse. Etter dette trekker Thomas seg unna Ida.

 

Det blir slutt mellom Thomas og Hanna. Thomas og Ida får kontakt igjen og blir gode venner. Thomas er fremdeles ikke interessert i noe mer enn et vennskapet, men dem fungerer fint som venner også. Møtes opptil flere ganger i uka, drar på konsert sammen, besøker hverandre, drar på kino etc. De fleste tror Thomas og Ida er sammen, men det er dem ikke. Etter ett år er Ida inneforstått med at dem bare er venner, og bryr seg såpass om han at hun vil fortsette vennskapet selv om det ikke blir noe mer. Thomas ber også om unnskyldning flere ganger fordi dem mistet kontakten da han fikk seg dame. Sier at det var dårlig gjort, og ikke skal skje igjen.

 

Thomas får kontakt med Hanna igjen. Han har alltid villet hatt henne tilbake, og etter kort tid blir dem sammen igjen. Thomas sier til Hanna at han er god venn med Ida, og spør om han kan få fortsette å ha et vennskap til henne. Hanna sier ja, men så lenge dem ikke går bak ryggen hennes som sist.

 

Thomas fokuserer på kjæresten sin, og har mindre kontakt med Ida. Dem ringes og sender meldinger i blant, men møtes bare når Hanna er bortreist. Sikkert fordi Thomas vet at Hanna egentlig ikke liker vennskapet deres, og er redd for å miste henne igjen. Ida hører ikke fra Thomas på et par uker, og sier til slutt at hun gir opp å kontakte han, da han aldri svarer. Men når Hanna er bortreist (som hun har vært et par ganger), snakker dem sammen igjen og møtes.

 

Ida er redd for å miste Thomas som venn igjen. Hun har på følelsen at Hanna ikke liker Ida siden hun er eksen hans, og har prøvd seg på han da Hanna og Thomas var sammen. Men Ida mener oppriktig at alt hun ønsker er et vennskap. Hun er over håpet om at det skal bli noe mer, når det ikke har skjedd noe mellom dem på over ett år, selv om Thomas har vært singel. Var litt flørting rett etter det ble slutt mellom Thomas og Hanna, men Thomas fortalte Ida etter kort tid at han fremdeles ikke ønsket noe mer enn et vennskap. Derfor forble dem som bare venner, men nå er Hanna truende for vennskapet deres. Både Ida og Thomas mener at hun ikke har noe å bekymre seg for, men Hanna er skeptisk til Ida etter alt som har skjedd.

 

Plain and simple. Handler ikke om at jeg skal kjempe om å få eksen min tilbake. Handler om at jeg ikke vil miste han som venn..

 

TS

 

Anonymous poster hash: 93684...736

 

Satt en strek over hele innlegget fordi det er irrelevant.

 

Dersom hun ikke ønsker at han skal ha kontakt med deg så må han gjøre ett valg. Dersom du anser kontakten som nødvendig får du prate med henne og si det som det er.

 

Men du har tidligere ikke lagt skjul på at intensjonene dine er mer enn bare ett vennskap.

 

Du kan finne deg en ny venn, ny kjæreste, få en hund, spise is, gjøre det damer trenger å gjøre for å komme seg videre. Men det du får her inne for øyeblikket er ikke hjelp, de aller fleste her inne er prinsippielt enige om at det du prøver å få til er galt og du bruker alle dine innlegg på å forsvare ditt motiv.

 

Ser du ikke selv at det da blir galt?

Endret av Priim
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

For din egen del, TS, så bør du holde deg unna han. Det er vondt og du har lyst til å være venn med han (ja, jeg har lest hvert eneste innlegg i denne tråden, og du har sagt det flere titalls ganger), men nå må du slutte å lure deg selv. Det finnes flere mennesker i verden som kan bli vennen din. Et vennskap skal gå begge veier, og du må passe på at ingen tar deg for gitt også. Ikke vær på han fordi at ting var fint før.

 

Jeg og eksen min var gode venner vi også, helt til han fikk seg dame - og det er helt greit. Det er hun som er den han vil leve med, og det er kjempefint! Jeg og han hadde det fint da vi var sammen, mange gode minner osv. Vi har kjent hverandre i 8 år og var sammen i 4 av de årene. Det var 4 flotte år, men vi vokste fra hverandre. Det er fullstendig normalt at det skjer med ungdomsforhold.

 

Respekter han, og ikke minst deg selv, nok til å la fortid være fortid. Dere har hatt det fint, og slå deg til ro med det.

Endret av Turtledove
Lenke til kommentar

Hun gjorde det slutt med han.. Ts

 

Anonymous poster hash: 63e26...65d

high five!

 

Det er ikke TS sin skyld folkens, dersom en person utenfor et forhold kan få en person i et forhold til å avslutte forholdet... ja så var ikke forholdet værd å samle på.... bare fordi man har blitt dumpet til fordel for noen andre før så betyr det ikke at det var personen du ble dumpet til fordel for sin skyld, exen din ville ha noen andre isteden for deg. deal with it

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...