Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sex med søskenbarn?


Ebay

Anbefalte innlegg

Jeg (mann) har et søskenbarn (kvinne) som jeg har fått god kjemi med. Vi bor i samme by, og jeg har ofte vært på besøk hos henne. Alltid hyggelig, god og normal tone. Jeg har tenkt litt på hvordan det ville vært å bli intim med henne. Jeg vet ikke hvordan det ville vært, men tanken pirrer meg. Ikke nødvendigvis full pakke, men f.eks. berøring og oralsex. Vi er begge single og godt voksne. Jeg tror ingen av oss hadde hatt interesse av å fortelle noen andre om noe slikt skulle skje, og at forholdet fortsatt kunne vært godt. Dette er en person som overhodet ikke er kranglete anlagt, tvert imot. Jeg kjenner henne som åpen og ikke dømmende. Nå er det tvilsomt om noe noen gang vil skje, da det er et stort steg å faktisk ta opp noe sånt. Jeg har ingen anelse om hun har tenkt i samme baner eller hvordan hun ville reagert. Jeg ser for meg at det kunne blitt ganske ubehagelig hvis jeg hadde foreslått det og hun bare hadde syntes jeg var ekkel. Men kanskje det er noen som har synspunkter eller historier? Noen ser på dette som ekkelt, men det er ikke de svarene jeg vil feste meg ved.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kommer ann på alder og forholdet dokkes.

Incest var alltid galt, hovudsaklig pga innavl. Med god beskyttelse, er det ute av bilde.
Så har du moralsk side av bilde.
Jeg kan argumentere mot mor/sønn-far/datter, da de voksne utnytter barna sine/tillit.

Søskenbarn... Vel, her er det ingen utnyttelse. Om dokke begge har lyst til det, kan det vere ein fin ting. Dokke er trygge på kvarandre, veit at ingen kommer til å såre den andre.

Så får du ballansere selv mellom + og - og se kva some gjelder i ditt tilfelle.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Vel, Einstein ble sammen med kusinen sin så... De giftet seg jo. Så jeg ser ikke heeeelt problemet.

En kompis av meg var sammen med 3-menningen sin i flere år. Hadde masse sex osv men de brukte vel prevensjon da...

 

Nei, tror ikke man skal tenke for mye. Alle tenker alt for mye, og derfor er det lassevis med damer på 30+ som ikke har barn, og altfor mange folk som heller aldri får hatt sex. Det sies at folk hadde langt mer sex før i tiden.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

 

Incest er aldri en god idé. Dessuten kan det fort ødelegge hele forholdet deres.

 

det er ikke incest å ha sex med søskenbarn. at det er en dårlig ide stemmer nok uansett, men av andre grunner enn akkurat det.

Come on, samme besteforeldre. Da er det nærme nok til at jeg kaller det incest. Finne en dame utenfor slekta er nok en bedre idé, og ihvertfall mtp barn.
Lenke til kommentar

Har selv hatt sex med to av mine kusiner i ungdommen.

 

Må være vanskelig å bli inngiftet i en slik familie. Om det blir holdt skjult, blir det en hemmelighet man må bevare. Og hva med risikoen for at en av dine kusiner ikke liker din kommende kone og røper dette for henne, eller kanskje røper det ved en tabbe i fylla?

Blir som å sitte på en bombe, spør du meg.

 

Om to søskenbarn gifter seg, blir det jo mer åpent og ærlig. Men må jo være temmelig "awkward" å ha identiske forfedre i stor grad. Samme oldeforeldre, o.l. Mannen sier: Ja, det er min onkel, det. Kona sier; Det er min onkel også.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...