Gå til innhold

Derfor har du to Facebook-apper på mobilen din


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg regner med at messenger også bruker mindre datatrafikk enn facebook hvis du kun skal chatte.

Ser ikke helt problemet folk har med at det er en egen messenger app, den er både raskere og enklere å bruke enn chatten som var integrert i facebook tidligere.

 

Folk skal alltid ha noe å klage på.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+6132

Eneste STORE problemet med appen(på min mobil iallefall) er at når en trykker på meldingsknappen på noens profil på facebookappen så åpnes meldingsappen, MEN ikke på den personen som en var på profilen hos men den siste personen en snakket med i meldingsappen! Dette gjør at en litt for ofte sender melding til feil person om en ikke er litt obs!

Lenke til kommentar

Helt i orden å ha egen meldingsapp, men hvorfor vises fortsatt chattefeltet på mobilutgaven av Facebookappen?

 

Fordi i beta versjonen så har chatte muligheten kommet tilbake. Så Facebook kanskje bøyer seg etter krav fra kravstore brukere som ikke klarer og håndtere to apper ;)

Lenke til kommentar

Å måtte gå inn på en app og gå igjennom flere steg for å komme til meldingene skapte mye friksjon, spesielt hvis du skal sende meldinger til venner opptil 15 ganger om dagen, fortalte Zuckerberg.

 

LOL, er akkurat det de tvinger meg til å gjøre med den nye appen, hater å måtte gå fram og tilbake via appene, var mye lettere å bare trykke på boblene å skrive.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hva som er problemet med Messenger. Innstallerte det når den ble lansert, er jo mye bedre å chatte der enn i Facebook appen. Men det er jo bare en manns mening :p

 

Problemet med messenger er at man defacto tvinges til å installere den ekstra appen, ikke at den finnes som et alternativ som det virker som endel tror.

 

AtW

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...