Gå til innhold

snuspus96

Playstation  

21 stemmer

  1. 1. Hvilken Playstation er best?



Anbefalte innlegg

Hei

 

jeg tenker på å kjøpe meg Playstation 4, og helst fortest mulig.

 

jeg har ikke prøvd konsollen, men tror ikke det er noe å tenke på.

 

er det noen her som liker playstation og har 4 som kunne sagt litt om sin opplevelse?.

 

Nå er det jo november, er det flere enn meg som tror at Ps4 kommer til å droppe i pris under julesalget?.

 

 

 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Med priser ned mot 3000 syns jeg definitivt det er verdt det. Frem til nå har det vært litt tynt med spill til konsollen, men nå begynner det å bedre seg på alle fronter.

Men om du kjøper konsollen til 3000kr eller 3500kr spiller vel egentlig ikke så altfor mye i det store og hele..? Konsollen vil alltid bli billigere enn den er idag, men når er den lav nok til at du er fornøyd. PS3 startet på 6000kr og ligger nå nede i rundt tusenlappen, det vil nok PS4 gjøre om 3-4 år også.. Men tror den vil ligge lenge på nivået 3000-3400kr... Kommer litt an på hva Microsoft og XBone gjør.

Lenke til kommentar

Tror ikke veiledende pris blir droppet, men det kommer garantert offisielle og ikke offisielle bundler fra butikker der man kan få PS4 + x antall utvalgte spill til en god pris.

 

ja, jeg ser at de alt har begynt å komme alt nå. er veldig skeptisk på den nye kontrolleren og hvilken internett fart den krever for å ikke lagge med mangen FPs. vi har ikke hatt så veldig kjappt nett her på lenge takket berre telenor sine problemer, så jeg tror ikke det blir noe gøy å spille online med lagg :S.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Plukket opp PS4 på fredag som var. Det er stort sett en grei konsoll, men det er et par ting som plager meg. Det ene er at voice-chatten er så sensitiv at den vil plukke opp enhver lyd fra stuen din, inkludert alle lyder fra TV-en. Den er tilnærmet ubrukelig, med andre ord. Den har også en mer oversiktlig tekst-chat en tidligere. Nå kan du se hele samtalen på en skjerm. Problemet her er at den er utrolig treg av en eller annen årsak. Det går gjerne 30 sekunder, og opptil et par minutter fra du få beskjed om at noen har sendt deg en melding, til meldingen faktisk dukker opp. Ellers så begynner det endelig å komme spill til den som er interessante. GTAV ser utrolig bra ut, men FarCry4 er mindre imponerende, i hvertfall om jeg skal dømme etter de 2-3 timene jeg spilte i går. Little Big Planet 3 er vist veldig buggete, så det kommer jeg til å vente med. Men det er vist en del nye kule ting i creator-modusen, så det ser jeg frem til å prøve. Også kommer det såklart bare flere og flere spill fremover. Bloodborne ser jeg veldig frem til.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...