Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Nå nærmer det seg VM i sjakk i OL-byen Sochi. Som de fleste fikk med seg i fjor vant Carlsen over daværende verdensmester Viswanathan Anand. I år er det returoppgjør mellom de to gigantene. Anand har vist strålende form tidligere i år og vil forhåpentligvis gi Magnus Carlsen skikkelig utfordring :)

 

Oppgjøret vil foregå mellom 7. - 28. November.

 

Hjemmesiden for verdensmesterskapet.

 

Noen andre som gleder seg? Tror dere Anand vil vinne partier i år og gå hardt ut mot Magnus? Håper på kamp fra første runde og at de unngår lette remiser.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Meget fin start av Magnus. Så på pressekonferansen at Anand var lettere irritert og slagen. Litt skuffende selvfølgelig at han ikke klarte å utnytte den bittelille muligheten han hadde for å skape vinstmuligheter (hadde vært utrolig spennende om han hadde spilt 42..Te3 i stedet for e2). Men, remis med svart i første parti er pent, det :)

Endret av Haakon*
Lenke til kommentar

Kjedelig med dagens parti.. Er det Anand må ha for å vinne; forberedelser som går dypt, på uvanlige, sjeldent spilte varianter. Dumt av Magnus å gå inn i det.

 

Revansjelysten Carlsen pleier å være en god Carlsen, så i morgen blir det uhyre spennende, også må vi ikke glemme at det er blitt spilt tre partier, der Carlsen har spilt to ganger med svart og en gang med hvit, og vi er tilbake til start med tanke på stillingen. Med andre ord; med tanke på at fordelen ved å spille hvit er såpass på et slikt nivå, ligger Carlsen hakket foran.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...