Gå til innhold

"Gis bort" tråden for spillkoder (Steam, Origin etc.) **Ingen forespørsler**


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fra denne flotte bundle'en endte jeg opp med en ekstra nøkkel til Deadfall Adventures. Første mann på PM kan kose seg med det. :)

 

Edit: Da gikk den til CaZpeR.

 

Til dere andre: "You snooze, you loose." :)

 

Jeg ser enkelte driver med "utlodding". Har dere fått tillatelse fra lotteritilsynet? :p

 

Neida, men jeg antar det kanskje er en del som har e-mail varsel på denne tråden nå. Så det er kanskje det mest rettferdige? Noen som har noen sterke meninger rundt temaet? :)

 

I så fall kan jeg jo endre litt i første posten og oppfordre til at vi gjør det fremover. Men kun en oppfordring, om folk ønsker å gi, så skal de få lov til å gjøre det på sin egen måte. :)

Endret av Gabri3L
Lenke til kommentar

Personlig mener jeg at det bør ligge til rette noen få regler :

 

*Det bør være en aktiv bruker av forumet men antall innlegg bør ikke veie alt for høyt. Jeg kjenner brukere her som kanskje kun har 200 innlegg men har vært aktive siden 2007, det er mange som leser og lærer. 

 

*Nye brukere bør vise i det minste tegn til at de deltar litt på forumet , er det null antall poster og vedkommende spør deg om å få spillet på pm så tenker jeg at det ikke er bra nok. La dem derfor få vite at de må delta litt på forumet for å få muligheten og da slipper man at vi får folk som utnytter gavmildheten til brukerne våre for å få seg gratis spill eller nøkler som man ikke vet om de bruker engang ( det finnes flere som fisker etter nøkler og selger de senere slik jeg har forstått det , til og med med automatiserte boter ).

Lenke til kommentar

Det er en verre med de som poster nøklene i klartekst. Da blir de fort snappet opp av botter fra Russland og lagt inn på Steamkontoer som senere blir solgt på et svart marked.

 

Jeg er enig i at nøklene burde være forbeholdt brukere som faktisk er aktive på diskusjon.no. Men jeg mener også at han/hun som gir ut nøklene skal ha sin fulle rett til å gjøre som man selv ønsker.

Lenke til kommentar

Sånn, da har jeg endret litt i første post. Kikk gjerne innom der og kom med tilbakemelding på hva jeg har glemt, eller andre endringer som bør gjøres.

 

Grunnen til at jeg selv innimellom har gitt bort koder i klartekst er rett og slett at jeg har hatt det litt travelt. Og har visst at jeg kom til å være borte fra forumet en stund. Om det skulle være likt for andre, tenker jeg kanskje vi i stedet kan gi koden/e til et annet medlem her som kan utføre trekningen for oss.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Støtter og de punktene som har blitt lagt til i første posten her :) Har selv fått forespørsler om jeg har flere koder liggende, spesielt etter jeg la ut witcher 3 her i tråden og ellers tror jeg at de av oss som har gitt bort en del koder her har skyld i mange nye lite aktive forumbrukere. En annen ting jeg har lagt merke til ved et par anledninger er at de spillene jeg har gitt bort over steam ofte ender opp med å ikke bli aktiverte, skal ikke nevne navn men jeg hadde ett spill jeg ga vekk for en god del måneder siden som frem til for et par uker siden aldri ble aktivert (dette var snakk om et ganske nytt og dyrt spill på den tiden, så det var mange som ville ha det), da føler jeg igrunnen at mottaker av det spillet bare kontaktet meg for å få spillet uten noen plan om å spille det, det er noe jeg egentlig ikke synes noe om. Men med steam sitt gift system har du dog muligheten å trekke tilbake gaven om mottaker ikke aktiverer, noe jeg gjorde når jeg så at han ikke hadde aktivert det enda å ga det til en kompis som faktisk hadde lyst å spille spillet. Så ta det som en liten notis, om noen gifter deg et spill via steam har den som gir deg spillet full kontroll over om du aktiverer det eller ikke. 

Endret av Evil-Duck
  • Liker 3
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Jeg gir bort steam nøkkel til Chivalry: Medieval Warfare. Send PM her på forumet og jeg trekker ut en tilfeldig vinner kl 22 Fredag. For å minimere sjansen for at folk ikke selger nøkkelen videre, må vinneren oppgi link til sin åpne steam profil, så jeg kan sjekke at vinneren ikke har spillet fra før. Vinneren vil få til-sendt koden på steam.

 

 

JDC Vant spillet. Gratulerer. Endret av GAMErROAr
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Har en ekstra kode til det nye HITMAN spillet om noen er interissert.

 

Jeg kunne vært interessert i det ja, så litt spennende ut. 

 

PS: jeg er ikke spesielt "trengende" økonomisk, så om du heller vil gi det til en student eller liknende er ikke jeg rette mann.

 

AtW

Endret av ATWindsor
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...