Gå til innhold

Sony KD-65S9005B


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Finnes det noen som kjøper en TV til 35.000 som faktisk bruker de innebygde høyttalerene? Har den enklere 605 serien 60" uten disse og den ser jo utrolig mye penere ut. Den optimale TV må vel være best mulig bildekvalitet og uten alt dillet som 3D, smartTV funksjoner, høyttalere. Optimalt bør fjernkontrollen ha to knapper, av og på. Kalibreringen bør være via en enkel kalibrator som følger med TV og ikke de håpløse "fjernkontroll kalibreringene" som folk holder på med. En rar bransje som ikke skjønner less is more prinsippet. Men de må vel ha en grunn til å pushe nye produkter.

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7

Hvordan er responstiden på oled-TVene som er ute om dagen?

Og hadde vært morsomt å vite responstiden på Epson EH-TW9000w, har alltid syntes at den ligger litt etter på spill...

 

På Expert1 modus hvor jeg har kalibrert min OLED skjerm er input lag på omtrent 160ms, noe som jeg kompenserer for. Imidlertid på "game" mode hvor alt av bildeprosessering skrus mer eller mindre av, har jeg sett fra tester og rapporter at det ligger nærmere 50ms. Så helt greitt med andre ord, men ikke best i klassen.

 

Kunne aldri falt meg inn å kjøpe ny tv nå. Om ett år eller to får du sannsynligvis 55" OLED med UHD til mellom 15-20k slik utviklingen går. Uansett hvor bra denne tven er vil den fortsatt ha alle svakhetene som kommer med LCD-teknologi.

 

Er spent å se hva som faktisk skjer i "OLED markedet" fremover, da det i praksis ikke er noen konkurranse. Når LG ligger milevis foran uten noen reell konkurranse, så blir det nok opp til markedsførings avdeliga til LG å gjøre OLED til en suksess. Jeg håper selvsagt de lykkes, men det er jo ikke gitt selv med overlegen teknologi..

 

Jeg skjønner forøvrig ikke vitsen med å "vente" på en 4K skjerm når det i praksis ikke er innhold å oppdrive? Eller er det jeg som misforstår noe? Det er jo ikke tilgjengelig en 4K standard for bluray engang før tidligst slutten av neste år. Netflix er forøvrig så begredelig kvalitet at det ikke kvalifiserer hos meg ihvertfall.

Endret av Slettet-qfohT7
Lenke til kommentar

.

 

 

 

 

 

Jeg skjønner forøvrig ikke vitsen med å "vente" på en 4K skjerm når det i praksis ikke er innhold å oppdrive? Eller er det jeg som misforstår noe? Det er jo ikke tilgjengelig en 4K standard for bluray engang før tidligst slutten av neste år. Netflix er forøvrig så begredelig kvalitet at det ikke kvalifiserer hos meg ihvertfall.

 

 

Kan jo hende endel folk ikke bytter TV årlig da? :)

 

AtW

Lenke til kommentar

TVn er for bred og det er nesten ingen som bruker de innebygde høytalerne likevel

 

Det er nok langt fler som bruker de innebygde høyttalene enn du tror.

 

Å ha innebygde høyttalere for folk på dette forumet er kanskje feil, men for folk flest så bruker de fleste fortsatt høyttalerene som følger med. Selv om flere har kjøpt lydplanker, så er det flere som ikke gidder å bytte om. Har også hørt om folk som har skikkelige hjemmekino anlegg, og som kun bruker det til film, ikke ved vanlig TV titting osv.

 

For min del vil jeg bare si jeg er glad for at Sony har droppet de veldig synlige og større høyttalerene som de hadde på fjorårets toppmodeller. Her er de for det meste skjulte og ikke for fremtredende.

 

Men de kunne godt brukt mindre på utviklingen, og heller latt de som bruker de ta til takke med dårligere lyd. Da kunne Sony samtidig solgt lydplanker til de kundene.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-qfohT7

Folk flest kjøper vel ikke en TV til 35k, men joa, det finnes sikkert folk som gir faen i lyden, men de klarer seg vel med en enklere høyttaler i TVen også?

 

AtW

 

Jeg ser helt klart bruksområdet til innebyggde høyttalere. Selv om jeg har surround anlegg som selvsagt blir brukt til film, er det ganske greitt å bruke når jeg en sjelden gang setter på nyhetssendingen på NRK. Da gidder jeg ikke fyre opp hele anlegget. Eller de få gangene jeg måtte slenge opp youtube via iPaden, og youtube appen på tv'en spiller av lyden kune gjennom tv'en.. så kan være greitt å ha noen der. Men de må gjerne være så dårlig kvalitet som overhode mulig, da lydkvaliteten ikke bør være viktig..

Lenke til kommentar

Dere klarte ikke å finne et mer sexistisk illustrasjonsbilde å ha på skjermen? Virkelig? Bildeteksten kunne like godt vært "Denne TVen er veldig bra til å se porno på, sier artikkelforfatteren."

 

Aner virkelig ikke hva som feiler slike som deg. AT du klarer og bli opphisset og vri dette bilde til noe med sex??? Er jo en robot.

Seriøst burde du Søke hjelp. IKKE SIKKERT ALLE HAR LIKE SYKE TANKER OPPI HODET SOM DEG... klovn

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...