Gå til innhold

Halo-samling får massiv lanseringsoppdatering


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Vel kan bare glemme å få spilt det på lanseringsdagen om det kommer med en oppdatering på 20 GB. Kommer vel til å ta ca 15-24 timer å laste ned den med min linje.

 

Leste du ikke artikkelen? Du kan jo begynne å laste den ned allerede ikveld.

Vel dette er vel for de som laster ned spillet digital tipper jeg. Fordi jeg får ikke mitt fysiske kopi før lanseringen. Er enda godt jeg får spille historien så det skal vel holde meg opptatt under ventetiden, men litt synd å ikke få komme tilbake til comp spilling på dag en for en gammel Halo fan ;)

Lenke til kommentar

Kjedelig for de som sitter med svake linjer helt klart, for min egen del er ikke dette noe stress. Kjenner jeg gleder meg nå altså :)

Dette påvirker jo flere enn bare de med svake linjer.

 

MS har i realiteten gjort butikkutgaven av TMCC til en digital/fysisk hybrid. Når serverne legges ned vil du ikke lenger kunne laste ned dette innholdet. Det er kanskje bare snakk om multiplayer-kart, men det handler jo litt om det at de som kjøper fysiske spill ønsker å eie det de kjøper. ...og at folk kanskje får lyst til å spille den lokale multiplayeren selv lenge etter oppdateringen har blitt fjernet fra XBL.

 

Edit: Jeg håper bare at dette ikke blir en trend i tiden fremover, og at fremtidige spill som passerer 50GB vil komme på to discer.

Endret av Leflus
  • Liker 4
Lenke til kommentar

 

Vel kan bare glemme å få spilt det på lanseringsdagen om det kommer med en oppdatering på 20 GB. Kommer vel til å ta ca 15-24 timer å laste ned den med min linje.

Finnest det virkelig så dårlige linjer i Norge endo? :O

 

 

Enkelte steder i Tromsø kommer man faktisk ikke over 5 mbps. Da tar det minst et døgn å laste ned denne oppdateringen. Normalt bredbånd i Norge er heldigvis ubegrenset i bruk, men slik er det ikke over hele verden. Jeg ser mange på utenlandske forum som er begrenset til 30-50 GB hver måned fra sin nettleverandør, selv om de har rask linje.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...