Gå til innhold

"Sippe kaffe"-spill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Jeg leter etter spill som du kan sette deg ned med etter en stressende skoledag, ta deg e kaffekopp til og bare slappe av med. Spill som du ikke trenger å ha alle sanser og reflekser klare for å spille.

Et eksempel på et slik spill er Football Manager serien. Hvis du har et forslag som du tror jeg kan sippe kaffen min til, fyr løs!

 

Liker du brettspill? Liker du axis and allies? Last ned "triple a"-programmet og kos deg med alle variantene av brettspillet. Kan spilles både mot computer og mennesker. Jeg liker å slappe av mot AI, gjerne med en kaffekopp :)

 

Takk! Akkurat et sånt tips jeg har ventet på :) Du vet vel ikke om noe tilsvarende, bare med Risk? Utenom det åpenbare Risk II som er hundreogførtitusenårgammelt.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Når jeg tenker på "sippe kaffe-spill" så ser jeg for meg at man har kun en hånd på kontrollene f.eks kun mus og ikke tastatur/kontroller. Gjerne liggende på sofaen foran en HTPC koblet opp mot TV'n.
Da vil jeg trekke fram avslappende spill som Anno-serien, Kerbal med MechJeb (nevnt tidligere), turbasert strategi (King's Bounty, Civ, Eador)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...