Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei, trenger noen nye in ear headphones etter å ha brukt headphones som følger med iPhone 5S en god stund nå. Budsjettet er sånn rundt 8-900 kroner, har sett litt på de her http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/hodetelefoner/NITROBLK/supra-nitro-hodetelefoner-sort?scid=Pricecomparison2989 Er det noen bedre enn de til den prisen?

 

Takk på forhånd!

Endret av PS3GAMER!
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+9871234

Jeg synes Sennheiser CX300-II Precision In-ear gir mye! lyd for pengene. Eneste minus er kanskje at de har lett for å bli ødelagt over tid hvis man drar mye i ledningen. Fin balansert lyd med fyldig bass.

 

http://cdon.no/elektronikk/sennheiser/sennheiser-cx300-ii-precision-in-ear-black-p4070886?utm_source=prisjakt&utm_medium=cpc&utm_term=Sennheiser+CX300-II+Precision+In-ear+-+Black&utm_content=4070886&utm_campaign=prisjakt_no_Headphones+-+In-ear

Lenke til kommentar

Er de billig proppen som skulle være så gode bedre enn beats by fre urbeats eller supra nitro? Kjøpte begge fra elkjøp for og teste siden de har 30 dagers fornøydhetsgaranti. Til nå syntes jeg faktisk urbeats er bedre enn supra nitro som er en hundre lapp dyrere. Ogsen sitter de proppe fra amazon i øret? Til nå har jeg aldri hatt noen propper som føltes så ekslusivt og godt i øret.

Endret av PS3GAMER!
Lenke til kommentar

IKKE kjøp a.jays five iallefall kjøpte de på rød dag på lefdal for 400, dro til min nærmeste lefdal for å få igjen pengene et par dager senere. De passer ikke ørene skikkelig ubehagelige den flate kabelen lager utrolig mye lyd når du rører på deg. Du burde prøve supra nitro kjempebra lyd etter et par timer (Før du har spilt dem inn høres dem ut som noen billige fra europris) dessverre passer ikke de heller helt perfekt i øret mitt. Skjønner ikke hvorfor folk sier beats er overprisa urbeats er noen av de beste jeg har prøvd.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...