Gå til innhold

No kan du spele Final Fantasy IV på PC


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tja. Originalen på Super Nintendo hadde sin sjarm, men jeg har dessverre langt mindre tålmodighet til å spille Japanske rollespill i dag. Jeg prøvde det igjen for et par år siden men kom vel ikke lenger enn til en grotte under Damcyan før jeg begynte på noe annet. Da holdt jeg ut langt lengre i Phantasy Star 4.

 

Kampene i Japanske rollespill er (som regel) veldig repetitive og lite engasjerende. Jeg liker mer taktikk i rollespillene mine, eller færre kampsituasjoner. Men så har jo disse 16-bits spillene andre kvaliteter da som fin grafikk, vakker musikk og historier som kan være interessante.

 

Men Square burde gjøre som Lucas Arts gjorde på Monkey Island og legge ved muligheten til å spille Super Nintendo versjonen også, for grafikkstilen på bildet over var heller usjarmerende.

 

Dessuten så hadde jo Final Fantasy IV en alvorlig historie som jeg syntes var imponerende da jeg spilte det på grunn av tematikken og hendelsene i spillet. Jeg hadde ikke spilt et lignende tv-spill før det. Historien fungerer nok bedre om mann er eldre barn\tenåring men den står seg fortsatt godt i dag syns jeg. Bildet over gir et veldig useriøst utrykk som jeg ikke syns passer til spillet.

Endret av Gother-Bit
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...