Gå til innhold

ANMELDELSE: Destiny


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Føler destiny ble så overhypet at somme nærmest ventet at spillet skulle kurere kreft når det ble lansert, sammenlignet med andre spill synest jeg dette høster alt for lave anmeldelser, ene og alene for at folk ble skuffet over at dette ikke var mesias gjenfødt som et spill.

 

Personlig synst jeg det har vært en knallspill så langt, komt meg til lvl 20 å startet å høste "light" levels, som er overaskende avhengighets skapende, mekanikken er spot on og det er et spill som kommer til å utvikle seg mer og mer etterhvert som tiden går. Absolutt en av årets største overaskelser for min del, da jeg egentli ikke er spesielt glad i FPS spill på konsoll, har likevel blitt håpløst avhengi av dette spillet.

Endret av Evil-Duck
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Jeg har foreløpig kommet meg til lvl14 og er så langt storfornøyd med dette spillet. Koser meg skikkelig når jeg spiller det. Spesielt å spille sammen med andre er helt konge. Mekanikkene i spillet sitter som et skudd. At det er litt repetativt til tider kan jeg være enig i, men det ødelegger ikke mitt helhets inntrykk. En ting jeg syns de har løst spesielt godt er at man ikke overøses med loot. Det gjør at det faktisk er mer moro å få loot de gangene det dukker opp. Crucible var helt håpløst å spille i starten, men det begynner å ta seg stort opp ettersom man levler opp.

Jeg har stort tro på dette spillet fremover også, med tanke på at de kommer til å bygge ut spillet med mer og mer innhold. Gleder meg til fortsettelsen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

det er jo COOP gamplayet som gjør at spillet havner på 8 av 10 i hvertfall... ikke glem det.

 

Det finnes tonnevis av gode coop-opplevelser, og er spillet kjedelig i singleplayer så er det ofte slik at spill som er bedre i single også er bedre i coop.

 

Ellers vil jeg jo fremme endel av den samme kritikken som er kommet mot destiny mot halo-serien også, men uten å ha prøvd destiny, så er det kanskje her kommet en litt mer passende karakter (i mine øyne) enn det halo-serien har fått på gamer.

 

AtW

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg tror de fleste har innsett at dette spillet faktisk er godt nok for publikum; det er bare reviewers som ikke liker det fordi de ser det andre ikke ser på grunn av erfaringen.

Personlig storkoser jeg meg, men jeg mistenker at kosen kommer til å ta slutt. Men toeren bør bare bli LANGT mindre repetitivt!

 

6 av 10 er jo typisk "godt nok" er det ikke?

 

AtW

Lenke til kommentar

 

Jeg tror de fleste har innsett at dette spillet faktisk er godt nok for publikum; det er bare reviewers som ikke liker det fordi de ser det andre ikke ser på grunn av erfaringen.

Personlig storkoser jeg meg, men jeg mistenker at kosen kommer til å ta slutt. Men toeren bør bare bli LANGT mindre repetitivt!

 

6 av 10 er jo typisk "godt nok" er det ikke?

 

AtW

 

Tja, både og?

Jeg ville gitt spillet 8, men alt er jo subjektivt...

Lenke til kommentar

Destiny er dritfett, frem til level 20! Som er en slags soft level cap. Da har du mest sannsynelig rundet spillet og nå begynner utstyrs jagingen. Dette er EKSTREMT repetitivt, du gjør det samme igjen og igjen og igjen... og igjen.. Bungie har ment dette (har jeg lest) som at man skal få en følelse av epicness når man får tak i badass utstyr... Jeg sitter igjen med følelsen av at jeg har spilt de samme Strike oppdragene 50 ganger.. Jeg dæver av det! Men The Crucible er veldig morsomt og bra, spesielt siden man forstsatt får utstyr av å spille dette PvP systemet.

 

Så dere lurer sikkert på hva poenget mitt er? Jeg er litt usikker selv.. spillet er bra i ca 10-15 timer, så blir det repetitivt og kjedelig, du mister helt tråden med historien og du gjør det samme igjen og igjen. Men er du glad i PvP så er dette spillet for deg.

Lenke til kommentar

Veldig uenig med anmeldelsen, føler meg veldig dratt inn i universet som Bungie har skapt og har ikke lyst til å spille noen andre spill! Veldig lenge siden jeg har blitt såpass hektet som Happyherb_InleggNO skriver, utrolig lenge siden. Mistenker dessverre at jeg kommer til å gå lei etterhvert, da PvP delen ikke falt helt i min smak og liker heller Free-play/oppdrags-delen av spillet. Og dette kommer fra en som aldri har likt et MMO/Hack & Slash-spill tidligere!

Lenke til kommentar

Utmerket anmeldelse synes jeg. Selv har jeg ikke gått lei Destiny enda og har veldig lyst til å like spillet. Selv etter å ha lest alle Grimoir-kortene jeg har låst opp sitter jeg der utrolig lite engasjert i historien og verden rundt meg. Det er knapt noen NPC-karakterer du møter og alle disse fatter seg i ekstrem korthet. Jeg har lyst til å utforske, jeg vil høre mer om hva som skjer i verdenen. Hvem er disse ulike faksjonene du slakter ned og hva er deres motivasjon for å gjøre det de gjør? Ingenting blir forklart.

 

Kanskje har man blitt sjemt bort av evnen til å fortelle en historie fra Mass Effect, Dragon Age, The Witcher, osv, men jeg sitter med inntrykket av at Bungie har lagt ned minimal innsats i å prøve å fortelle deg noe som helst.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...