Gå til innhold

Den hyggelige tråden om spill som hobby.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Prøvd meg på litt ratt og pedal kjøring igjen, i Forza Motorsport 7. Tror kanskje GT biler er litt (bare litt) for rask for meg enda. :ninja:
Tror jeg holder meg til Xbox One kontrolleren min med raske biler foreløpig. Fortsetter heller med litt tregere biler, hehe. :D 

Video av min n00bness i spoiler:

Spoiler

 

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har spilt GTA5 på PS4.

Her kommer jeg ikke unna å sammenligne med det forrige store spillet jeg har brukt tid på, Shadow of War, for å se hva GTA har fått til i open world som andre bommer på. 

GTA 5 og Shadow of War gir deg begge mye fritt spillerom i åpne landskap til å løse oppdrag, oppgradere våpen/utstyr eller bare utforske fritt, med rikelig med liv rundt i byene å interagere med. 

Begge er også spill som straffer deg. Starter du et masseslagsmål i et fiendtlig fortress, så eskalerer situasjonen fort, fiendene blir mange og slåss ikke rettferdig, kapteiner og høvdinger kommer løpende for å ta del i at du dør. Tilsvarende rykker politiet i Los Santos raskt ut, og har du først en del stjerner, så må du ha planlagt og optimalisert godt for å kjempe deg ut av situasjonen (til forskjell fra f.eks. Saints Row 3 hvor å nedkjempe politiet er en helt realistisk løsning). Spillene er ikke redde for å tvinge deg til å stikke av eller dø.

Der ender kanskje også likhetene. Los Santos har nemlig en ting Mordor ikke har: Lyst til at du skal trives der. Sure, et drap eller to og en biljakt følger gjerne med på veien når du gjør noe i GTA 5, men det er heller ikke alt som er der. Å kjøre langt på motorveien mens du hører på radioen, stoppe og se på landskapene eller bare traske rundt på stranda i solnedgangen er innebygde og aksepterte deler av spillopplevelsen. Kanskje til og med de viktigste. Spillet vil at du skal bo i det. 

Stopper du tilsvarende for å se på et tøft landskap i Shadow of War er sannsynligheten stor for at minst en dødelig fiende ser sitt snitt til å overfalle deg ("Man filth!"). 

Jeg skal ikke si så mye om hva som nødvendigvis er rett eller galt. Shadow of War skal jo være i et landskap der krig har brutt ut, i en fantasysettings eget lille helvete. Fred og fordragelighet ville kanskje vært mye å kreve.

Likevel ser jeg at jeg gang på gang vender tilbake til GTA5. Det er vakkert, morsomt, det er en sandkasse med utstyr som virkelig lar deg slå deg løs, og det lar deg føle deg hjemme. Spillet er ikke nytt lenger, men det får fortsatt til ting som er imponerende.

Endret av Roedthaarogfregner
.
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Er det noen som spiller Breath of Fire 2, enten på den faktiske konsollen (Super Nintendo) eller emulator?

Etter lang tid og enda lengre opprom tror jeg jeg har klart det "ultimate målet" i det spillet:
Alle 9 har 9999999 XP (Ryu, Bleu, Bow, Jean, Nina, Katt, Rand, Sten & Spar).

Har grindet AF nede i Infinity, rett etter Barubary, ved siden av en healing well (Helsebrønn?). :p
Tok meg nylig en tur opp igjen og utenfor "Gate" for å finne MamothCL til Rand. Og satt mesteparten av ettermiddagen for å få det...

Utstyr / stats:

 

Ryu (427 HP / 133 AP):
EmpireSD - MedusaSH
LifeAR - DragonHT
ShinyBR - LoveBR

Bleu (828 HP / 511 AP):
ImortlRG - HolySH
Noe'sRB - SunMask
ShinyBR - LoveBR

Bow (345 HP / 249 AP):
DeathBW - MedusaSH
SacredSH - ShinyHT
ShinyBR - LoveBR / Collar (gir flere "encounters")

Jean (434 HP / 184 AP):
NoTwinRP - MedusaSH
SacredSH - ShinyHT
ShinyBR - LoveBR

Nina (297 HP / 362 AP):
AmberRG - HolySH
MotherRB - SunMask
ShinyBR - LoveBR

Katt (304 HP / 55 AP):
MeowST - ArmyGL
MotherRB - SunMask
ShinyBR - LoveBR

Rand (565 HP / 241 AP):
KaiserKN - MedusaSH
MamothCL - BronzeHT
ShinyBR - LifeBR

Sten (345 HP / 131 AP):
DemonDR - MedusaSH
SacredSH - ShinyHT
ShinyBR - LoveBR

Spar (478 HP / 323 AP):
9-TailWP - HolySH
MotherRB - SunMask
ShinyBR - LoveBR

ShinyBR blokkerer Zombie, Poison og Curse. LoveBR / LifeBR gir +1 HP regen for hvert steg.

 

Er det noe jeg har glemt eller mangler i spillet av hemmeligheter? Jeg vet om Boombada (har ChopChop), men der vet jeg aldri hva jeg skal trykke og når så den har jeg nærmest gitt opp.

Vet også om "secret enemies" som Zodiac og P.Dragon i Infinity, samt den hemmelige veien til høyre i mørket etter å ha slått Barubary for andre gang (fun fact: fikk RNG dodge første gang jeg møtte Barubary, så det var ingen one-shot slik spillet legger opp til ^^).

Har også Barose og Beretta som innbyggere i byen min (og den flygende varianten av den), samt alle 6 shamanene.

Endret av PaladinNO
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Da har jeg lekt med forcetube til VR.

Så langt bare prøvd det i Onward. 

Selve stokken med rekyl saken veier 1.6kg. Så en kg under selv en MP5. Og vekten ligger feil, mesteparten av vekten er i rekyl modulen i stokken, mens på et ekte våpen ville mesteparten av vekten være i kroppen på våpenet. Men det gir en vekt i hvertfall, og du lurer hjernen din når du går rundt i spillet med en MK18 og du i virkeligheten har en metal stang.

Det er noe kronglete å bytte magasiner,  ta frem pistolen osv. Men til gjengjeld er det å sikte, lene seg, huke ned mye lettere. Har bare lekt med botter for å trene. Med botter på professional skal man gå veldig forsiktig frem, er lett og død, bottene er raske på avtrekkeren og nøyaktige. Setter man bottene på rookie, kan man leke litt action hero. Og er jo kult på sin måte. Så langt er stocken og force delen bare offisielt kompatibelt med div online FPS, men denne hadde virkelig gjort seg i et sånn kvasi realistisk singleplayer spill.  Tenk en VR FPS versjon av ghost recon wildlands. 

Jeg drømmer også om et ekte SWAT spill i VR, gjerne bare en remake av SWAT 3 eller 4. Da hadde denne gjort seg.

Håper den blir kompatibel med det nye MOH VR spillet. 

Jeg anbefaler ikke forcetuben, den er dyr og rekylet er meh, så kjøp bare prostocken.

Endret av Gunfreak
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...