Gå til innhold

Den hyggelige tråden om spill som hobby.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Halo var bare banebrytende på det meste når det kom, rett og slett. Syk grafikk på den tiden takket være mye ny grafikkteknologi som ble brukt. Gigantiske brett det tok lang tid å komme seg igjennom med masse fiender, hefitige kjøretøy,  våpen og ett soundtrack som var-og fortsatt er noe av det beste som er produsert i spillhistorien. Spennende story og multi-faction war. AI'en husker jeg var noe av det beste på markedet og en av de første tingene jeg sperret opp øynene for den gangen. System-link multiplayer i 1eren og full online multiplayer i 2eren var rett og slett heftig og rimelig nytt på konsoll i en slik skala og at en FPS skulle fungere så nydelig på konsoll med kontroller uten full auto-aim som man var vandt til fra FPS i N64-eraen for eksempel var også en massiv "holy shit" opplevelse.

I senere tid har jeg også blitt mer oppmerksom på hvor massiv Halo-loren er og hvor grusomt og fucked-up Flood egentlig er, men dette blir desverre ikke representert godt nok i spillene synes jeg., men jo mer jeg har lært om det universet jo større fan har jeg blitt.

Lenke til kommentar

Halo 2 var banebrytende. En SMG i hver hånd liksom. Hælladussan. Kunne jo egentlig bare gå nedover for spillindustrien etter det.

Fra spøk til alvor så var totalopplevelsen med musikken, gjennomført vakre brett, historie med litt dybde i (selv om spillene i og for seg ikke gjorde de helt store forsøkene på å faktisk presentere den) m.m. helt hinsides filmatisk. Og så var gameplayet godt nok til å ikke ødelegge det. I alle fall i spill en og to. I spill 3 hadde nok markedet tatt igjen på mange måter. Ikke noe i veien med spillet, men da var det mer ett i mengden. 1 og 2 omdefinerte på mange måter hva AAA spill kunne være på konsoll.

Lenke til kommentar

Spiller mer Napoleon Total war med NTW3 moden, det er en patch som "fikser" Aien til 1805 kampanjen, den fikser ikke Aien til Peninsula kampanjen. 

Nå prøver jeg da 1805 kampanjen som Frankrike og det er andre boller, altså slagene er lette nok uansett, men i Peninsula kampanjen kunne jeg kunse 3000 franske soldater og miste 40 mann, hvor 25 av de 40 var friendly fire. Når mister jeg ihvertfall 400+ mann når jeg slåss mot 2500 Østrikere. Finden er dum fremdeles, men prøver å flake og prøver å stoppe meg fra å flanke, og de lager linje formasjon og skyter på meg. Ser også at kavaleriet kjemper hardere. Men Aien jobber fremdeles hardt med å ikke kjempe skikkelig, de går fremdeles ofte til angrep med bare halvparten av styrken sin. Noe som gjør at da ca. halvparten av min styrke er fri til å flanke de. 

Lenke til kommentar
Gunfreak skrev (På 7.7.2020 den 20.40):

Spilte Halo 1 på pc, var ok, prøvde det igjen på pc nå og alle irritasjonsmomenter kom tilbake med en gang.  

Har ikke prøvd noen av de andre Halo spillene.

Pröve de jeg elsker HALO.... bruker vr headsett med ä skrive der er bare ö og ä

Lenke til kommentar

Lurer på om 17 November er releasedato for en av de nye konsollene siden AC Valhalla slippes den dagen, med Cyberpunk rett i hælene den 19. Vil jo tro at flere av  de største utviklerne/publisherne blir informert om releasedato på konsollene slik at de kan prøve time sine egne releaser rundt den. Ny konsoll gjør jo at folk er litt ekstra gira på å rive med seg noen ekstra spill den dagen også.

Lenke til kommentar

5,5GB/s SSD på PS5 frister litt, men blir nok ikke å stå først i køen ved launch. Ser nok stabiliteten an litt over tid før evt. kjøp. Hardware ser bra ut da, spesielt med Unreal Engine 5 promoen. Ikke noe å si på potensialet.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

Noen andre som ikke fikk med seg at det var Stadia Connect i dag? (Stadia sin versjon av Inside Xbox, Nintendo Direct etc)

Hørte ingenting om det på forhånd, det var null hype og den kom og gikk uten at mange fikk det med seg før etter det var ferdig ser det ut til ?

Uansett, de annonserte at 16 spill kommer til Stadia hvor 5 av de skal være helt exclusive (?), og en av disse lages av Supermassive Games som stod bak Until Dawn, Man of Medan etc. Likte godt spillene deres så er synd at noe av mannskapet der nå skal kaste bort tid på Stadia exclusivitet

Lenke til kommentar

Stadia ja, katastrofen alle såg komme , men ikke visste når? ? Markedsføringen av det opplegget der tror jeg må være noe av det mest latterlige jeg har bevitnet på lenge. Nei, hadde ikke hørt en dritt om at de skulle ha noen form for visning. Og hadde jeg visst det hadde jeg nok ikke orket å ofre noe tid til det.

Endret av Mala
Lenke til kommentar
23 hours ago, Emsal said:

Noen som skal ha Death Stranding til PC? Hører ikke så mye hype rundt det, forståelig nok siden det allerede har vært ute på konsoll. Virker gøy, hadde ikke hørt om det før for et par uker siden.

Ikke til 649, men ser interessant nok ut til at jeg tenker å plukke det opp etterhvert.

Lenke til kommentar

I grunn trist å tenke på at det kan være siste generasjon med fysiske media for oss som vokste opp med bokser, manualer og full pakke (bokstavelig talt). Hovedpoenget er selvfølgelig spillet, men man mister ting som illustrasjonene på boksene, forseggjorte manualer (allerede en død kunstform) og synet av spill som står på rekke og rad i hyllene. Da jeg kjøpte meg spill som barn gikk jeg ikke bare rett i gang med spillet, men tok meg god tid til å se på boksen, lese teksten bakpå og gå gjennom hver side i manualen. Det var også en del av opplevelsen.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Er pro's og con's med både fysisk og digitalt og jeg vil nok savne fysisk selv mest på grunn av at det tar seg pent ut i hylla, men jeg er absolutt om bord med digitalt på både Xbox og PC og det er så sykt mye mer praktisk at det veier opp for de fleste negative sidene.

 

Lenke til kommentar
XtaZ skrev (6 timer siden):

Er pro's og con's med både fysisk og digitalt og jeg vil nok savne fysisk selv mest på grunn av at det tar seg pent ut i hylla, men jeg er absolutt om bord med digitalt på både Xbox og PC og det er så sykt mye mer praktisk at det veier opp for de fleste negative sidene.

 

Det spørs hvordan det implementeres. Hvis det er slik at du faktisk eier alle filene du trenger for å spille spillet så er det akseptabelt, men hos mange digitale spilltjenester så leaser du i praksis spillet og du er helt avhengig av serverne til de du har kjøpt spillet hos. Skulle de legge ned tjenesten vil du ikke lenger ha tilgang til spillet du betalte 599 for. Det er ikke bare problematisk for forbrukeren men også for bevaringen av spillene på lengre sikt. Hvor mange Super Nintendo-spill ville vært spillbare i dag om du var avhengig av en ekstern server for å spille dem? Kun de aller mest kjente.

Endret av Spartapus
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...