Gå til innhold

Den hyggelige tråden om spill som hobby.


Anbefalte innlegg

Har GameStop lagt ned kundesupporten sin allerede, eller bare ignorerer de klager siden de snart går ut av business uansett? :p

Kontaktet de først den 17. Desember med klage siden jeg hadde bestilt 20 spill fra nettsiden deres som skulle være helt nye, men viste seg at 16 av disse var brukt.

Kontaktet support igjen den 5. Januar siden jeg oppdaget at den som pakket spillet hadde greid å legge en Resident Evil 2 disc i Resident Evil 7 coveret istedenfor RE7 discen-

Har ikke hørt en dritt fra de enda.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Syns selv at GTA V blir litt vel tullete noen ganger, litt vel nye karikatur at alt mulig.  Men skal sies at mot slutten får man at godt forhold til karakterene og man liker til og med Trevor som begynner spillet som ekstremt ulikbar.

Men er gøy etter man har rundet det og starte på nytt og se hvordan de har bygget opphistorien og karakterene fra starten. 

Lenke til kommentar
On 1/6/2020 at 6:43 AM, Mala said:

Ah, ja det vil jeg tro. Har ikke noen erfaring med det der selv, men med reshade kan man gjøre mye annet morro enn å få skarpere bilde :) 

 

Du kan faktisk teste ut RIS i Reshade. AMD har gjort det til opensource så det er portet. Ikke upscaling da, men sharpening.

https://wccftech.com/amd-fidelityfx-cas-got-ported-to-reshade/

Endret av vidor
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Testet akkurat Dark Souls 3 og Wolfenstein New Order på Geforce Now, og dæven jeg er imponert! Kjente ørlitegrann latency i Wolfenstein, men dette var over all forventning og 100% spillbart, og jeg er offisielt overbevist om at game streaming vil bli gigantisk i fremtiden, i alle fall i land hvor man ikke har datacaps :p 

Wired til PC med 100/100 fiber vel og merke. Spent på å teste dette på en android telefon etterhvert også med via 4G

Lenke til kommentar

Do it! Spent på å høre hva du synes :D

Selv om jeg personlig fortsatt kommer til å sverge til native på stasjonæren av flere grunner, så er det er i alle fall ingen tvil for meg lengre om at for alle andre casuals som gir dette en sjanse å finner ut at det faktisk fungerer så bra som det gjør, så kommer majoriteten til å droppe å kjøpe dedikert hardware da dette er mer enn bra nok, og det sparer folk veldig mye penger.

Når det er sagt så har jeg droppet planene mine om å kjøpe ny gaming laptop med det første på grunn av dette. Følte helt snålt å starte opp Witcher 3 i går kveld med ultra graphics på en veldig utdatert 10 år gammel laptop (som ellers er i nær mint-condition) og se at det kjørte silkesmooth i stabile 60fps, og det var via 2.4GHz wifi som jeg fikk beskjed om av appen på forhånd ikke var anbefalt da de anbefaler minimum 5Ghz. Det var ørlite grann mer latency her og jeg hadde youtube i bakgrunnen, men igjen så var spillbarheten over all forventning.

Gleder meg til å se streaming-krigen utfolde seg de neste årene når Geforce Now er ute av barnestadiet, xCloud får full release, Amazon får fingeren ut av ræva og Google får skrapt opp det maltrakterte roadkillet som er Stadia og sydd det sammen igjen :D

Tror også datacaps i flere land vil slutte å bli ett problem så fort en av disse Streaming aktørene får i gang en avtale med en eller annen ISP om en bindingsbundle hvor man minder seg til både streaming tjenesten og internett i X antall år, og til gjengeld får ubegrenset data. Skal ikke mer til en dette for å starte en kjedereaksjon hvor resten av ISP'ene kaster seg etter.

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...