Gå til innhold

Den hyggelige tråden om spill som hobby.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har spilt en god del Need for speed de siste 2 ukene, og kost meg skikkelig. Har spilt stort sett kun simulatorer som Assetto Corsa og iRacing med litt Forza krydret innimellom de siste 8 åra, så å spille en skikkelig arcade racer etter en så lang pause er veldig morsomt. 
Startet med Underground 1 og 2, og spilte så igjennom Most Wanted og Carbon. Hadde ikke fått nok enda så da måtte jeg spille gjennom Undercover, NFS 15' og tar nå for meg Heat. 

Lenke til kommentar

Det har vært bemerkelsesverdig lite oppmerksomhet rundt lanseringen av Sega Mega Drive Mini, hvis man husker galskapen rundt NES og SNES Classic. Jeg finner ikke en eneste norsk anmeldelse, og spillgruppene mine på FB har ikke vært fulle av folk som skal legge ut bilder av at de har kjøpt 2-3 stykker.

Det virker som en solid maskin og av alle disse som har kommet ut har den det klart beste spillutvalget med over 40 toppspill.

 

Lenke til kommentar

Skulle faen ikke tro at Stadia har launch om bare 2 dager? Det er 18 år siden en ny aktør entret spillmarkedet (Xbox) så dette burde være en big deal, men det er null hype, nesten ikke noe reklame eller generell snakk om det, ingen egenproduserte spill til launch og heller ikke noe særlig info om at Google faktisk har egne Studioer som jobber med AAA-spill og de har ikke engang giddet å betale for 3rd party exclusives bare for å prøve gjøre launchen sin mer attraktiv. Det lille media skriver om Stadia er kun negativt basert på hvor overpriset det er og hvor lite gjennomført og ræva hele greia faktisk virker og hvor elendig listen med launchspillene er, men utenom det så er det jo faktisk lett å glemme at Stadia i det hele tatt eksisterer.

Jeg var opprinnelig gira på at det skulle komme en ny suksessfull aktør i markedet for å gi de andre enda mer konkurranse, men fy faen innsatsen her er så tragisk ut at jeg lurer på om Stadia faktisk bare er totalt dødfødt slikt det er nå og at vi kan se en litt desperat 'relaunch' allerede i midten av 2020 hvor de vil gjøre Stadia til en total kopi av xCloud og kanskje til og med slippe en konsoll for å prøve berge seg, men slik det ser ut nå så tror jeg det er kroken på døra for Stadia allerede i 2021. Håper jeg tar feil.

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Det hele er veldig merkelig. Google har alle muligheter for å kjøre tidenes markedsføringskampanje for denne maskinen, spesielt mtp at de eier Youtube og verdens mest brukte søkemotor. Det skulle også vært null problem for dem å utvikle eksklusive titler og kjøpe inn tredjepartsspill. Jeg begynner nesten å lure på om Google selv har mistet trua.

Det er selvfølgelig risikabelt å avskrive Stadia helt, men for meg ser det ut som vi står foran et skikkelig mageplask.

Lenke til kommentar

Google er på toppen i sitt felt, de har bare behøvd å vedlikeholde deres posisjon (som er lett når man har mer eller mindre monopol) dette gjør de late, (se steam) og man greier ikke brøyte seg inn på konsol markede med halvhjerta forsøk. Når Sony og senere Microsoft gikk inn i dette, gikk de fullt ut, store investeringer både i penger, mannskap og ressurser.

 

Google trodde de kunne sende in en halvspist BigMac og bli en seriøs aktør, så klart Google har nesten uendelig med penger, kaster de noen milliarder dollar på problemet vil det bli bedre. Men jeg tviler på dette blir det helt store.

Mange amerikanere sliter også med dårlig Internet (på allr mulige måter ) og ser ut som at mange der rett og slett ikke kan spille på google maskinen pga hastighets mangel.

Lenke til kommentar

 

9 hours ago, Roedthaarogfregner said:

Noen som har noe erfaring med Oculus Quest? Ble først oppmerksom på den nå nylig, men det virker jo som om den kutter mye av kompleksiteten som annen VR har som portvakt. Funker det? Er det bra? Er det verdt det? Og hvor mye gulvplass er minimum for å få brukt utstyret?

Svarte deg i VR tråden. Men legger til her at plassen du trenger for Quest varierer alt ettersom hva du bruker den til. Noen spill er det greit med noen meters plass rundt deg; Superhot f.eks. Andre spill slik som Journey of the gods trenger du egentlig bare å stå stille på gulvet og nok plass til at armene er fri når du strekker dem ut rundt deg, kan også sitte i det spillet. Eller du har spill som Moss hvor det passer seg best at du sitter å spiller.

Endret av Enceladus
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kjøpte Fallen order. 

Virker lovende etter 20 minutter,  jeg håper spillet byr på en bra fordyping i universet. Noe nesten ingen av filmene har. Og er det eneste prequelene gjør bedre er nettopp world building.

De originale og de nye er alt bare løp fra et sted til et annet. Uten noe dybde. 

Mens prequels, og ikke minst KOTOR spillene lar seg virkelig utforske universet.  

Håper man får gjøre det her også.

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...