Gå til innhold

Den hyggelige tråden om spill som hobby.


Anbefalte innlegg

Må teste det mer, men vi har gear level nå. Vil tro fiender som er mye høyere level enn deg tar lang tid å drepe. De jeg har møtt på mitt eget level tåler en del, men vil ikke kalle dem bullet sponge akkurat. Er vel mer som i de andre spillene, at headshot gjør mye mer skade osv.

 

Liten oppdatering. Så fire stk foran meg, så dro frem sniper riflen og skjøt en i hodet. Han gikk rett i bakken, og ble liggende. Traff nestemann i brystkassen, og han gikk rett ned i knestående. Men han kom seg fort på beina igjen, så måtte skyte han noen ganger til. De to andre dukket og løp hver sin vei, for å prøve å flanke meg og angripe fra sidene. Digg.

 

Oppdatering 2: Regnet noe inn i helvete, og prøvde å gå ned en liten bakke med gjørme. Resultatet ble at jeg skled, og rullet hele veien ned. :p Det lagde et sykt bråk, og bruke opp alle staminaen min, så jeg ikke kunne løpe på en stund. Den var ny! :p

 

Siste oppdatering: Jeg sa vi er alene, og det står jeg for. Dette er strengt tatt ikke et lagbasert spill som i Wildlands. Men samtidig tar det ikke lang tid før man kommer til første "safe house", i mangel på bedre, spoiler-free ord. Her er vi slettes ikke alene. Så ganske mange andre spillere her. Men det er kun her jeg har møtt andre folk. Ute i den "virkelige verden" er man alene. Dog jeg tror vi kan slå oss sammen med andre her, men har ikke prøvd deg selv. Derimot vet jeg at "noe foregår på en annen øy, men du bør ikke utforske det alene". Aner ikke om det har noe å si i betaen, men etter launch vil de legge til raids for åtte spillere. Regner med det er dette de hinter til. Men uansett, digger spillet så langt, og gleder meg sykt til fullversjonen. Var skeptisk til Wildlands, men det ble knall. Var enda mer skeptisk til dette, men det kan faktisk bli bedre enn Wildlands. :D

Endret av Schreiber
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er gira på det å håper det fungerer, men tror for eksempel ikke Google Stadia har nubbesjans. MS tilbyr det samme og mye mer på en allerede etablert plattform med en fysisk konsoll som alternativ og absolutt alt med den er mer attraktivt.

 

Jeg er for tiden litt hjemløs å har ikke tilgang på hverken konsoller eller den stasjonære gaming-PCen min så sitter her kun med en 7 år gammel laptop som ikke har nubbesjans til å kjøre det meste av nyere spill, og det har kommet en del spill i det siste jeg har sykt lyst til å spille som jeg lett hadde streamet akkurat nå om jeg hadde hatt muligheten, blant annet Gears 5 og Man of Medan :p xCloud kan ikke komme fort nok!

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Tror jeg skjønner hvorfor folk kaller fredag 13de en ulykkesdag. Da jeg åpnet postkassen i dag fant jeg Gears 5, Borderlands 3 og Daemon x Machina. Og samtlige må patches. FFS... :( Har ikke noe imot en Day One patch i seg selv, men trenger de være så store? Gear 5 patchen alene er på over 13GB.

 

Men på den annen side blir det jo knall i helga. Eneste av de tre jeg var litt usikker på var Daemon X Machina, men har spilt demoen en god del, og liker den svært bra. Det kommer garantert ikke til å være et spill gamer.no liker, og neppe et spill folk her på forumet snakker varmt om i lengre tid. Men for oss som liker det er det svært bra. :)

Lenke til kommentar

Kinguin kjører for tiden en sitewide 15% rabattkode - 15royall - som kan legges inn i kassen ved utsjekk.

 

Dette er en reell rabatt da de ikke har blåst opp prisene sine i forkant, så temmelig godt tilbud om du har noe på handlelisten.

De tilbyr det meste fra alle digitale plattformer.

 

(Steam, EA Origin, XBOX ONE, XBOX 360, Uplay, Battle.net, GOG COM, Epic Games, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Kinguin, NCSoft, Nintendo, Android)

Lenke til kommentar

Hatt litt game night siden sist. :)

 

Fikk testet Daemon x Machina på nettet med tre andre folk. Fire spillere, en drøss adds og en SVÆR boss, men null lag. Liker sånt. :D MEn det gjør det jo bare enda merkeligere og verre at både Super Mario Maker 2 og Smash Bros Ultimate har så ræva onlinefunksjon. Hvorfor er Nintendo de dårligste på å lage onlinemodus på sin egen konsoll?  :huh:

 

Har også testet Gears 5 en liten stund i Horde og Escape. Begge som Sarah Connor, skjønt fra Dark Fate. Hun begynner å bli i eldste laget, så hadde helt klart foretrukket å ha en yngre versjon også. Liker at det er mye å åpne opp, og alle karakterene har egne levels osv. Men hvorfor er det så få som kan brukes i både Horde og Escape? De fleste kan kun brukes i en av disse modusene? Ser ikke helt hva de har tenkt her. Så mange karakterer å velge i, og så er de fleste låst til en modus? WTF? Liker heller ikke at Terminator er en bad guy, og kan, så vidt jeg ser, kun brukes i PvP. Hadde vært rått med en Horde mode med Terminatorer i stedet for de vanlige fiendene. Gjerne med flere folk fra Terminator-franchisen også. Kanskje som DLC? :) Vet dette er Gears of War, men de har allerede Sarah Connor og en Terminator, så hvorfor ikke dra den helt ut?

 

Borderlands 3 var også morsomt. Men det er Borderlands vi snakker om her, på godt og vondt. Det er på mange måter det beste i serien så langt, men det er også på mange måter det samme spillet for fjerde gang. Vet ikke helt hvorfor, men kunne tenkt meg litt flere unike ting som får meg til å tenke oppfølger, og ikke bare samme, gamle spillet med ny historie og noenlunde nye karakterer. Hvorfor er det for eksempel alltid fire vault hunters? Hvorfor ikke seks eller åtte? Hvorfor er vi alltid på Pandora, og ikke andre planeter? Hvorfor sloss vi mot de samme fiendene vi har gjort siden starten? Men har bare spilt en times tid for å prøve det, så er nok veldig mye jeg ikke vet.

 

Av disse tre spillene holder jeg en knapp på Gears 5 som favoritten, og har ikke engang begynt på kampanjen. Daemon X Machina var også meget interessant, og veldig bra på nettet. Borderlands... er Borderlands. Likte du de forrige, liker du nok dette også. Bare ikke forvent all verdens nyheter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...