Gå til innhold

Den hyggelige tråden om spill som hobby.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Angående Stadia så tror jeg det er fullstendig dead on arrival. Google har totalt failet med å hype opp eller skape noe snakk rundt plattformen og i perioder så går det så langt tid mellom hver gang man hører noe om det at man nesten glemmer det eksisterer. De kommer også til å slite noe sinnsykt bare mot Microsoft sin xCloud da de har like bra eller mye bedre serverpark, har konsollhardware å by på i tillegg og har tiårest største plattformfenomen i form av GamePass.

 

Det er jævlig synd også, for jeg har gledet meg lenge til at det skulle komme ny storaktør på markedet som kunne by på litt skikkelig konkurranse til Microsoft de kunne kriget med og kanskje blitt motivert til å bli enda mer aggressive med spillsatsinger og studioacquisitions enn de allerede har vært.

 

Selvsagt for tidlig å si noe sikkert enda, men foreløpig ser det virkelig ikke bra ut for Stadia.

Endret av XtaZ
Lenke til kommentar

Mulig Google ikke ønsker en masse PR rundt dette for å ikke øke forventningene for mye, men heller ta det rolig i begynnelsen mens de utbedrer tjenesten kvalitetsmessig.

 

Microsoft har et godt potensiale med sin fot innen high-end gaming og regnes vel mer som en stayer, men Google er mer eksperimentell.

Lenke til kommentar

Nja, ikke for flesteparten av oss i Norge, såvidt jeg vet er ikke dataplaner med begrenset data noe ISPene her til lands driver med?  Om du har planer om å game mye over mobil nett er det en annen sak.

 

Jeg har internett via mobil fra ICE. Grunnen var i utgangspunkt fordi den fysiske telefonlinjen her ble kuttet av, og den er så gammel at Telenor ikke kaster bort penger på å reparere den. Dermed var mobilnett det eneste jeg kunne få. Når det er sagt har jeg utelukkende hatt en positiv opplevelse med mobilen fra ICE. Den kjører i 4G stort sett hvor som helst (selv her på bydga), noe som er mer enn raskt nok til å spille på nettet, og jeg ser filmer i 720p uten problem. Youtube har klart å dra inn 1080p noen ganger også, så hastigheten er det ikke noe å si på. Selve abonnentet har bare 6GB databruk pr måned, men koster det samme som den gamle mobilen.

 

Men dette er minimum for å få Data Frihet, som gjør at jeg betaler en hundrelapp ekstra i måneden for 1.000GB ekstra databruk. Dermed sa jeg opp den gamle mobilen og internettet, og sparer dermed penger på å bruke ICE. Så i utgangspunktet var dette en ren nødløsning, men jeg hadde glatt valgt det i dag også, hvis jeg hadde hatt valget mellom dette og en fastlinje. :) Eneste minuset er jo at jeg ikke har evig databruk, så da er Stadia bortkastet. Men man skal ikke overse internett via mobil i dag. Teknologien går sykt fort fremover, og mobilen er helt kurrant til internett for de fleste. :)

Lenke til kommentar

Jeg har internett via mobil fra ICE. Grunnen var i utgangspunkt fordi den fysiske telefonlinjen her ble kuttet av, og den er så gammel at Telenor ikke kaster bort penger på å reparere den.

 

Men legger man ikke noe nytt altså? Det virker veldig spesielt at Telenor har bestemt seg for at et område bare ikke skal ha denne infrastrukturen, med mindre det er en veldig liten/øde plass. Trenden rundt her jeg bor er at de gamle linjene byttes ut med fiber overalt.

Lenke til kommentar

Det var dårlige animasjoner og bugs.

Men resten er helt på høyde med de andre spillene som er overvurderte.

Så klart er det ikke godkjent at et 60-1500 dollar spill er uferdig, men det gjelder jo 70-80% av alle AAA spill om dagen. Uten at de mer eller mindre blir offentlig henrettet av sine utgivere.

 

Mye av kritikken spillet fikk utenfor bugs var pga det ikke var ME4, folk ville ha mer fra hoved storien, og da fikk spillet ufortjent kritikk, som ofte ble blandet med den legitime kritikken.

Lenke til kommentar

Utviklingen av Mass Effect: Andromda var ganske rocky da de brukte Frostbite istedet for Unreal Engine som alle de tidligere spillene i serien brukte. Frostbite er ikke designet for veldig avansert voice->model sync animasjoner slik BioWare nærmest perfeksjonerte i UE. Spillet er bra patchet opp nå, men det når ikke opp til nivået til resten av serien spesielt p.g.a utfordringene de fikk i animasjonssystemet sitt. De måtte også bygge opp alt på nytt i ny motor i en turbulent setting med et fastlåst budsjett og skvis på ressursene spesielt på animasjonssiden. Det ble samlet sett litt for mange utfordringer samtidig med ny publisher. 

Lenke til kommentar

Er uhyggelig mye rykter om at Sony skal kjøpe Remedy for tiden, og disse blir bare styrket av at det er mye koseprat mellom Sony og Remedy, Sony har poster jobbannonser hos de i tillegg til at Guerilla Games har hjulpet de med utviklingen av Control. Fremtiden for å få kost seg med Remedy-spill med god ytelse er dyster.

 

Urelatert: 199kr for Spider-Man hos CDON

Lenke til kommentar

Fremtiden for å få kost seg med Remedy-spill med god ytelse er dyster.

Nja, nå er jo Horizon Zero Dawn fremdeles det peneste spillet denne konsollgenerasjonen, så er ikke helt enig der. Dette naturligvis vil bli enda bedre ved neste konsollgenerasjon. Håper selvsagt på stabil 60 fps ved neste generasjon.

 

Microsoft tvang vel Remedy til å skrinlegge Alan Wake 2, så de var ikke en god samarbeidspartner.

 

Sony er vel også de som er flinkest til å gi utviklerstudioer nok tid og penger til å lage ordentlige spill som føles ferdige ved launch, noe som er mer og mer sjeldent for hvert år som går.

 

Blir glad av denne nyheten, om det stemmer.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Det er igrunnen et tveegget sverd, på den ene siden suger det at en ikke nødvendigvis får spille på den plattformen en ønsker å spille på, på den andre siden er det nok svært mange fantastiske spill som aldri hadde eksistert uten den finansielle backingen til de store aktørene som Sony, Microsoft og nintendo. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...