Gå til innhold

Den hyggelige tråden om spill som hobby.


Anbefalte innlegg

Nå som det begynner å bli tidligere å tidligere mørkt ut og det er ekstra kos å sitte å spille. Så gleder jeg meg mer å mer til å forhåpentligvis bli skremt halvt ihjel av Alien: Isolation og The Evil Within.

 

Andre som er klar for litt grøss å gru nå som kveldene blir kaldere å mørkere?

 

Definitivt!

Gleder meg som bare det til de to spillene, spesielt Evil.

Har faktisk tenkt å kjøre ''Horror Oktober'' i hele måneden.

Kun spille eldre grøsser spill til PS2/PS1 å de to nevnt over! :D

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har spill som en lidenskap. Det jeg kan tilføye er at spillanmeldelser fra media og brukere er ikke til å stole på.
Kjøper hva jeg vil til hvilken konsoll/pc jeg foretrekker. Denne høsten har startet episk.

Har allerede skaffet NHL 15, Metro Redux, Diablo III ROS UEE og Destiny.

Mangler enda Disney Infinity 2.0, DriveClub, The Crew, Lords Of The Fallen, FarCry 4, Call Of Duty Advanced Warfare, Forza Horizon 2, Project Cars, LittleBigPlanet 3, Shadow Of Mordor, AC Unity, GTA5, Sleeping Dogs, FIFA 15, Super Smash Bros, Halo MCC og The Evil Within.

Ender opp med rundt 44 spill på PS4 om alt går som planlagt et år den har vært ute.
Synes PS4/WiiU/X1/Pc ga meg en gnist tilbake da jeg begynte å bli smålei PS3/Wii/360/Pc sist generasjon.

Og når alt det er sagt, jeg er klar å nyte en ny generasjon som har startet med plenty av spill.
Vil si den største lanseringen jeg har vært med på noensinne.

Endret av iL ImMorTaL
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Enig der, spill er en lidenskap hos meg. Det har det alltid vært, og kommer alltid til å være det. Selvsagt følger jeg med på det siste nye og alt det der, men strengt tatt har det vært lite som interesserer meg i det siste. Med en liten opptelling har jeg endt opp med ca syv, åtte spill jeg "må" ha før jul. Theatryth Final Fantasy: Curtain Call er en soleklar vinner her, og det kommer allerede på fredag. Det første var konge (og kan lastes ned gratis på iPad for de som ikke har prøvd det), så å forbedre grafikken (lite viktig), forbedre RPG-bitene (litt mer viktig) og øke antall sanger fra ca 40 til 221 (!) (ekstremt viktig) gjør det til en no-brainer. Selv om en bare spiller hver sang en gang, vil man fortsatt sitte igjen med over ti timer gameplay. Det er absolutt verdt pengene. :)

 

Ellers har vi jo Fantasy Life, til 3DS. Alt som strengt tatt burde være vits å si er at det er et rollespill fra Level-5. Da vet man at det blir bra. :) Er ikke spesielt begeistret for Inazuma Eleven, men regner den serien som et unntak. Dragon Quest IX er ett av de beste JRPGene noensinne, Rogue Galaxy kom i slutten av levetiden til PS2, men et av de beste spillene til den konsollen. Dark Cloud har vel de fleste hørt om, og hvem har ikke hørt om en viss Professor Layton? For ikke å nevne Ni-No-Kuni... Med andre ord er Level-5 og rollespill en kombinasjon som sjelden feiler, og en god grunn til hvorfor folk som liker JRPGs bør holde et skarpt øye med Fantasy Life.

 

Så hva er Fantasy Life? Vel, tenk deg en kombinasjon av Legend of Zelda og Animal Crossing, så er man ikke langt unna. :) Man kan selvsagt være vanlige klasser som Warrior, Archer osv, men de fleste er klasser som Cook, Blacksmith, Miner osv. Mye av spillet handler nettopp om å surre rundt og leve et vanlig liv, som i Animal Crossing. Men man kan jo også være Archer og gå på eventyr, så klart. Alle klassene vil ha en egne quests, levels osv, og abilities man har lært i en kan brukes av alle (som i Bravely Default, osv.) Gleder meg som en unge til dette. :)

Lenke til kommentar

Ender opp med rundt 44 spill på PS4 om alt går som planlagt et år den har vært ute.

Eg trur du er min spel-gud.

 

Er sjølv veldig opptatt av spel, men det har blitt stadig mindre tid til det i seinare tid. Kom nyleg gjennom Mass Effect 2 som eg starta på ein gong i juni, så det går ikkje veldig raskt her i garden! Håpet er å bli ferdig med ME3 til The Witcher 3 kjem ut på nyåret, blir stas!

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Rundet Legend of Heroes: Trails in the Sky (Steam-versjonen) og det var nok den største JRPG-opplevelsen siden Tales of Xillia for min del. Det spesielle med Legend of Heroes er at det er en trilogi i ordets rette forstand; historien fortsetter direkte fra det foregående spillet, som alltid ender med overraskende avsløringer som gjør at man vil fortsette umiddelbart. Nå venter jeg bare på at oversettelsen av andre del skal bli ferdig og krysser fingrene for at tredje del også blir oversatt (for det er ikke helt sikkert).

 

Jeg har spill som en lidenskap. Det jeg kan tilføye er at spillanmeldelser fra media og brukere er ikke til å stole på.
Kjøper hva jeg vil til hvilken konsoll/pc jeg foretrekker.

 

Man må før eller siden peile seg inn på hvilken smak man har og løsrive seg fra anmeldelser, ellers vil man gå glipp av utrolig mye bra og kun spille AAA-titler som har fått toppkarakterer. Da tror jeg man ender opp med svært lite variasjon i samlingen sin.

Lenke til kommentar

Spill er en lidenskap for meg, men like mye er å samle på spill og collectors utgaver like mye en lidenskap.

Har vel rundt 2300 spill i samlinga nå fra Nes til nå(Jeg teller ikke digitale spill). Konsoller mangler heller ikke og har vel rundt 50 spill konsoller i samlinga. Siste jeg skaffa var en Sega Saturn som jeg er meget glad i.

Metroid og Final Fantasy er mine favoritt serier, men bilspill ligger høyt oppe på lista mi og.

 

Nå venter jeg spendt på Forza Horizont 2 og Project CARS som jeg tror blir dem beste bil spilla i år.

Andre spill jeg gleder meg til er Bayonetta 2, Far Cry 4 og Halo Master Chief Collection for å ta noen.

Lenke til kommentar

Jeg er egentlig ikke glad i bilspill, men likevel er det en del bilspill jeg er veldig spent på nå i høst. Er egentlig mest glad i rallyspill. Skulle ønske det kom et skikkelig godt rallyspill igjen. Likte godt Dirt, men utenom det har det vært tynt.

 

Jeg har bestilt DriveClub, Forza Horizon 2, Project C.A.R.S og The Crew. Synes alle ser tøffe ut på forskjellige måter.
Lenke til kommentar

Prøvde Horizon 2 demoen på XBO idag. Suse nedover landeveien for så å ta en hard venstre igjennom gjerde til han Ole Gunnar. Over jordet hans så støv føyka står og planter og busker spruter over panseret og vinduet. Før jeg spretter over landeveien og Gunda som kjører til byen 1 gang i uka driter ut hele førersete sitt ideg jeg fyker videre oppover jordet.

 

Nyyyydelig :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Har blandete følelser for Horizon 2. Ja, det er et nydelig spill, og ja, kontrollene sitter som støpt. Men er det virkelig nødvendig med så vanvittig lange cutscenes vi ikke engang får lov å hoppe over? :( Jeg begynner kanskje å bli gammel, men jeg husker alt oppstyret da det første bilspillet med historie kom. Mener det het R: Racer, eller noe sånt. Alle klikket og sa vi ikke trengte historie i bilspill, ingen ante hva historien skulle handle om og så videre. Spol frem til i dag, og vi ser svært sjelden bilspill uten historie.

 

Enda verre er det at vi kan spole tiden tilbake. Jeg skjønner hvorfor de har det, men jeg føler det blir alt for mye fokus på å spole tiden tilbake for å rette små feil, og ikke så mye fokus på ferdigheter. Jeg vil komme først fordi jeg er god, ikke fordi jeg retter opp feil gang på gang.

 

Men når det er sagt blir det nok garantert kjøp. Eneste som kan slå det ut er så klart Project Cars med Oculus Rift DK2. Det blir knall, det! :D

Lenke til kommentar

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...